Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с LAN

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2003

Проблем с LAN

Имам доста компютри в мрежа - един Win 2000 AS - domain. Интернет по LAN card- 600MB трафик. Трябва ми нещо с което да огранича потребителите на домейна да ползват точно определени MB защото не стигат за всички. Може ли да се направи със 2000-то или да търся външен софтуер. Ако е външен кои да е защото аз знам само един - iNet Shaper, но не ме устройва. Благодаря Ви предварително.

Imam dosta kompiutri v mreja - edin_Win 2000_AS -_domain. Internet po LAN card- 600MB trafik. Triabva mi neshto s koeto da ogranicha potrebitelite na domeina da polzvat tochno opredeleni_MB zashtoto ne stigat za vsichki. Moje li da se napravi sys 2000-to ili da tyrsia vynshen softuer. Ako e vynshen koi da e zashtoto az znam samo edin - iNet Shaper, no ne me ustroiva. Blagodaria Vi predvaritelno.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Проблем с LAN

BSB мисля че ще ти свърши работа

www.bsb.net.ru

4. Тук е от
    May 2003

Проблем с LAN

Благодаря за предложението, ще го инсталирам. Описанието което прочетох е само за HTTP, а за FTP? И имаш ли представа мога ли да използвам DNS или триябва да мина на твърди адреси. Има и нещо което сащо не ме устройва - пише за IP адреси, на мен ми трябва разделяне по user на domain.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Проблем с LAN

ами виж... за да го ползваш БСБ ти трябва оше едно прокси на по - горно ниво, и от там вече си разделяш на юзери, а иначе и HTTP i FTP заявките му се подават от браузера на БСБ-то и си работи, при това много добре - ограничителя работи с точност до 10-ина байта, за без пари е идеално.......b/w в няква западна страница тарикатите го продават за 35$.........

6. Тук е от
    May 2003

Проблем с LAN

Ле ле 35 , но нямам прокси - махнах го защото на всеки клиент трябваше и клиентска част, а когато идват с лаптопи така просто им давам едно потребителско име и парола /+кабел / и не се грижа за тях и се усложнява инсталирането на нов РС, а при мен е голямо текучество идват отиват си и искам вазможно най малко да инсталирам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе