дали е само при мен някаква грешка ,но като напиша
netwlan.com се отваря setcom.bg [?]
дали е само при мен някаква грешка ,но като напиша
netwlan.com се отваря setcom.bg [?]
Хм, наистина имат общи неща, ето част от whois-запитване:
Domain name: NETWLAN.COM
Administrative Contact:
Bosilkov, Aleksander Alek72@abv.bg
bul.Vyzkresenie 51
Sofia, 1330
BG
9292961
Technical Contact:
Bosilkov, Aleksander Alek72@abv.bg
bul.Vyzkresenie 51
Sofia, 1330
BG
9292961
Registration Service Provider:
SetCom Ltd, etg@setcom.bg
+359 2 9718465
http://www.setcom.bg/
This company may be contacted for domain login/passwords,
DNS/Nameserver changes, and general domain support questions.
Takova ime po princip ne e registrirano ot nas ako iskash da vlezesh na netwlan pishesh netwlan.net a ne com org ili neshto podobno...
Osven tova imam edna zabelejka kum KRIS :
Не мислиш ли, че не е много коректно да слагаш на сетком да се отваря при заявка към NETWLAN.
Това е генеално решение от страна на Крис, а вината че не си си го регнал си е твоя []
За такова гениално решение в Америка щеше да отнесе 5-10г
http://www.microsoft.org/ също не е регистриран що не вземеш да си го регнеш към сетком и него.
Хехеххе, да бе да
тогава тия да са ги набили на кол
http://www.whitehouse.com/
PS. Тъкмо се зарадвах за microsoft.org и тръгнах да го купувам... обаче вече е купен !!! Това че там нищо няма не е показател....
Бедна ти е фантазията такъв домейн после за колко може да се продаде, поне 1000 000$
hahahahahhaah
ivaneca pak govori gluposti
microsoft.org bil svoboden )
emi da si si regnal ivanec domaina po-rano
Значи, за това аз съм причината.
Беше подадена заявка за регистрация на netwlan.net, но аз погрешка регистрирах netwlan.com.
И понеже няма какво да го правя този netwlan.com, го препратих към setcom.bg.
А поради тая моя грешка имах доста недружелюбен разговор с човек от офиса на NETWLAN, който в общи линии ми обясни, че щом съм сгрешил, то проблемът си е мой, и на тях не им трябва .com, а .net.
Така че заради това гениално решение никой нищо не може да отнесе, дори и в Америка.
Препратката е направена още в момента на регистрацията, тогава нямах никаква представа какво е това NETWLAN, никога не го бях чувал, и въобще не съм имал намерение да подливам вода на някого.
Че той въпроса въобще не е започвал бре Ванка - предполагам нелюбезния човек си бил ти... , предложено ти е било да купиш домейна, не си искал, а сега изведнъж не било коректно....
Технически като се замислим, netwlan.com е регистриран преди netwlan.net така че ако живеехме в Америка би следвало ти да отнесеш 5-10 години
Това ме навежда на добра идея - има ли някой аспирации към домейна - да вземем да го пуснем на търг ако има интерес?
Хехе тука ше се избиете бе ,момци
аз по-погресхка написах ком вместо нет и затова
hahahahahahahhaahah
ivancho zagrijenia sobstvenik na domain
smiah v zalata
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Че той въпроса въобще не е започвал бре Ванка - предполагам нелюбезния човек си бил ти... , предложено ти е било да купиш домейна, не си искал, а сега изведнъж не било коректно....
Технически като се замислим, netwlan.com е регистриран преди netwlan.net така че ако живеехме в Америка би следвало ти да отнесеш 5-10 години
Това ме навежда на добра идея - има ли някой аспирации към домейна - да вземем да го пуснем на търг ако има интерес?
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Nishto ne mi e bilo predlagano prosto navremeto ako si spomnqash dobre idvah pri tebe i si regnah netwlan.net drug e vuprosa che sled 48h se okaza regnat ne netwlan.net, a netwlan.com.
A kolkoto do tova da li shte go pusnesh na turg nqama problem se mi e taq nai malko pa mi puka che shte registrirash 5 poseshteniqa na den ot takiva deto sa oburkali addresa to ne e losho da napravish nomera i s oshte nqakoi domain pa barem suberesh nqakoe poseshtenie...
Peace brothers
Айде сега объркал се Евгени и регнал грешен домейн. Случват се такива грешки понякога, на хората им се спи били махмурлии, какво толкова. А като ти остане висящ домейн дето няма какво да го правиш защо да не го насочиш към страницата си.