Imam dve pc-ta svsrzani s lan na ednoto ima modem(dail up) kak da gi nastroq taka 4e da imam internet na dvete? S winXP sam.
P.S moje li ot ednoto 1-pc da startiram modema koito e na drugoto pc-2
prez mrejata?
Imam dve pc-ta svsrzani s lan na ednoto ima modem(dail up) kak da gi nastroq taka 4e da imam internet na dvete? S winXP sam.
P.S moje li ot ednoto 1-pc da startiram modema koito e na drugoto pc-2
prez mrejata?
Ami nqma newyzmojni neshtaZna4i na pc2, na koeto e modema, puskash Internet Conection Sharing ot Properties -> Sharing slagash otmetka i na dwete polenca
ednoto e za da pusnesh ICS (Enable Internet .... ) a drugoto (Enable on-demand dialing) shte ti razreshi pc1 da startira modema.
Чистия (стария) Win 98 го няма в пакета си, но от Win 98 SE вкл. и нагоре Win-и. имат ICS и се настройва много бързо и лесно.
Mersi t_palav mnogo mi pomgna.... sq si4ko se upravi i ima net na dvata kompa samo 4e sled kato pusnah Internet Conection Sharing na modemnata vrazka ,na drugiq komp trqq da se smeni ip-to i da se vklu4i wizard-da na XP da se poso4i 4e vtoriq 6e izpolzva neta 4rez parviq.
A kak da prekasna vrazkata prez mrejata ot drugiq komputar na koito ne e modema?
Heheehehee stiga we pi4 ... ti i kafewarkata shte iskash da wyrjeshdobre de imashe wyzmojnost kato zatworish wsi4ki prozorci na browser-a da te popita dali iskash da prekysnesh wryzkata, predpolagam 4e shte swyrshi rabota no ne sym siguren. shte pogledna wse pak i pak shte pisha, mejduwremenno ako nqkoi se seti da ne si trae a da postwa, 4e mi e kykt swobodnoto wreme
![]()
Az go otkrih zna4i open network connections i se vijda internet gateway modem vtazka i posle desen buton na neq discconect![]()