-
Error 691
Имам някакъв проблем с връзката си с интерет, не мога да вляза по никакъв начин изписва ми Error 691, и че трябва да проверя паролата си. С нея обаче всичко си е наред, пробвах и с други карти, но пак не става. Когато натисна Help при съобщението за грешка, пише да сменя параметрите в BIOS. Е да обаче на мен тази цялата тази работа ми е толкова мътна, че няма на къде. Ако някой е разбрал нещо от това и има идея какво може да е, моля да ми помогне. Благодаря ви.
-
Error 691
dai malko pove4e info modem-a kakyv e ? OS-a ? Moje bi modema ne pra6ta parolata korektno ili ima ne6to omazano
-
Error 691
На картите, които ползваш има телефон за поддръжка и там обикновенно хората са достатъчно любезни, за да ти разяснят стъпка по стъпка, какво да направиш. Казвам това, като най-лесно разрешение на проблема ти. По-трудния начин е да си прегледаш сам настройките на модема (но не и на биоса). Със сигурност там ти е проблема, но по оскъдната информация, която си дал е трудно да се гадае, може да е дребна настройка, но може и да е по-сложна.