-
Nelegalen wireless i-net
Nemoge li da si vzema edna wireless Lan karta i kato razbera IP adresa na susednata do men firma (koiato e vurzana taka) da se conectna nelegalno. Mai oshte she triabva da im vidia i gatewaya i dns servera. Stava li taka, ili si ima i ARP tablica v koiato e zapisan MAC adresa na Lan kartata, i kakvo moga da napravia po vuprosa :)
-
Nelegalen wireless i-net
Можеш да си платиш като поп и да си вземеш легален нет... Едва ли ще се намери някой, който да ти отговори на въпросите!!!Аман от гяволи...!!!
-
Nelegalen wireless i-net
Аз съм на същото мнение.. хвани си плати.. wireless-а не е толкова скъп няма да имаш проблеми
-
Nelegalen wireless i-net
ama vie mai ste ot bransha, zatova se dokachate taka. Prosto pouchvam vuprosa a i tozi forum e za vuprosi ot vsiakakvo estestvo (dori i s piratski celi :) )
-
Nelegalen wireless i-net
Вирелеса има и 64/128 бит криптиране, зависи как си го е настроил доставчика, не ти е достатъчно да имаш само адресите. Сигурно не е невъзможно, да не кажем, лесно е да се хакне вирелес, обаче ти гарантирам, че до 3 дена са те хванали и пак си на сухо :)
-
Nelegalen wireless i-net
Става, но не е лесно. Първо имаш MAC-филтър, после криптиране, после IP и т.н. Може да има и фиксирана ARP-таблица в рутера. Ако го направиш при мен, ще те усетя още първия ден...
-
Nelegalen wireless i-net
Ami az bih ti pomognal, no trqbva da si platish 2-3 pove4e otkolkoto da se vyrze6 kym dostav4ika.
Ako te ustrojva, call me.
-
Nelegalen wireless i-net
stefankos, тук рядко се отговаря на теми за пиратски въпроси (вж. многобройните теми за смяна на MAC адреси...)... Така че ... бачкай и плащай!!!
-
Nelegalen wireless i-net
Dobre, de mislia che moga da se sparavia s IP adresa, MAC adresa na cartata lesno she go promeniea (ima mai dosta takiva programki), ostava tova kriptirane. Po princip znam kakvo e kriptirane (zasekretqwane-razburkvane na inf) no to kak me burka. Az ne zablugdavam li ISP kato si smenia IP i MAC, puk toi da mi kriptira kolkoto iska.
-
Nelegalen wireless i-net
abe pi4, zabluzdawash samo sebe si,
a pyk i sym siguren, 4e i bez kriptirane nqma da se sprawish, da ne govorim ako e kriptirano.
da ne govorim 4e spored pisaniqtata ti si li4i 4e i gram ponqtie si nqmash ot mrezi i razni takiwa,
taka4e ti damam 24 chasa da te hwanat i da ti teglqt edin boj
-
Nelegalen wireless i-net
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Dobre, de mislia che moga da se sparavia s IP adresa, MAC adresa na cartata lesno she go promeniea (ima mai dosta takiva programki), ostava tova kriptirane. Po princip znam kakvo e kriptirane (zasekretqwane-razburkvane na inf) no to kak me burka. Az ne zablugdavam li ISP kato si smenia IP i MAC, puk toi da mi kriptira kolkoto iska.
<div align="right">оргинално мнение на stefankos</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
IP-адреса - добре, ще го откраднеш от редовен клиент (защото свободните обикновено са блокирани), МАС-а ще го смениш, ама трябва да е само във време, когато другият не ползва. Доставчикът веднага ще се усъмни като види активност, когато обикновено няма такава и ще те сканира и снифне - и хоп още много параметри, които не отговарят (няма да ги коментирам[}:)]) - изловен си.
Ами ако е скрито SSID-то? А и за криптирането трябва да знаеш ключа... Изобщо, я не се занимавай с глупости, за да си нямаш неприятности!
-
Nelegalen wireless i-net
a az moga li da vkaram igla v optikata deto minava pod bloka i da teglq s 1 GB ? a ... az znam IP-ta i dns-i kolkoto 6te6 ;-) gateway-a 6te go nalu4kam.... a arp-to 6te go hach-na ! :P buahahahahahahahahaahhah
<font color="orange">Gadget Edit: Надявам се да спреш да ръсиш глупости и безмислени постове :)</font id="orange">
-
Nelegalen wireless i-net
можеш ама трябва да е стъклена иглата [:D]
-
Nelegalen wireless i-net
Ей... ама от как всички влязоха в бизнеса и почнаха да се правят на праведни - Не на крадените акаунти! Електрически стол за всеки дръзнал да попита за нещо нелегално! Не на пиратския софт! Не на пиратските MP3!
Що се правите на толко задръстени бре хора. Човека може с научна цел да пита. По добре се напънете да измислите начин за хакването на мрежите си и след това да решите как да ги опазите. Лесно е да кажеш, че MAC-филтъра, WEP-криптирането са непреодолими. Ами ако са? ;)
-
Nelegalen wireless i-net
Ако един доставчик не е в състояние да си защити линиите, значи заслужава да бъде окраден. Ако е в състояние да се защити качествено, много малко хора ще могат да го счупят. И такива постинги хм... полезни са.