мерси за пояснемието че аз не моа да ми обясня :]]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ми кажете бре хора какво по точно да ви обясня какво не разбрахте
а пак за тоя от Bitex moga да ви кажа че тои се пробва ама ми каза че е безсилен по вапроса и каза да поразпитам амма ......... пак си е така[xx(]
<div align="right">оргинално мнение на flood_master</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">//Offtopic
blaablaaa bllahh
А бе ти нарочно ли пишеш така, че да ми става смешно или просто не знаеш как е подредбата на фонетиката в Windows или трябва да кажа "Виндовс"???
//Offtopic</font id="blue">
ми тоя от bitex не мойа да ми помогне каза да се оправям сам че тои не можеже да ми помогне
[/quote]
<font color="blue">//Offtopic
blaablaaa bllahh
А бе ти нарочно ли пишеш така, че да ми става смешно или просто не знаеш как е подредбата на фонетиката в Windows или трябва да кажа "Виндовс"???
//Offtopic</font id="blue">
<div align="right">оргинално мнение на Zetle</div id="right">
[/quote]
ахахаха несравнимо, мисля си че това изказване е достатачно!Flood_master не за първи път мъчи с проблемите си, и ако си спомняте минялия път, писахме сумати поста за проблема му, а той дори и не се появи пак да поясни за какво точно става дума....няма сми според мен...
ми как да ви поясня като нередовно сам пред компа имса само бач и ........ мнооо рядко мога да влезна ж нета
пак и аз не сам на windows a Ha Linux да ти кажа бре !@####!@###!@
И като си на линукс тогава защо не можеш да решиш такъв проблем, след като си на линукс се очаква да си малко по напреднал от ледената епоха и поне да си се научил да пишеш като хората а не да тозмозиш другите да се опитват да научат твоя двупотопен език.
ПС: и CS си джиткаш под линукс мда това е добре..... макар да има CS за лин ако не греша ама не вярвам точно ти да си един от тези които играят cs под лин.
ми чожек жзех си го от един маняк по точно тои ми го направи и аз си играя тои ми обясняжа 4е е сменил некжи фаилже и стана ::}}}]]]]]]
Виждал съм Half Life под wine на Linux, но предполагам не е портнат клиента, а само сървъра на CS.
Предполагам може и CS да тръгне със wine, ама не виждам смисъл да се мъчи с този Линукс при положение, че не може да съчини едно правилно граматически и фактологически изречение на родния си български език [:D]
//Offtopic
Темата е весела
Отивам до Бургас да разбера к'во става[:D]
Само между другото нещата с тия кабели телевизий и кабелни модеми в Бургас са пълна каша - приятел ми се оплаква наскоро
Към форума:
[:D] Защо ли ми се струва, че някой се "гъбарка"?
Към питащия:
1.Ако наистина си на 18год. дали не би могъл да се изразяваш на по-нормален език?
2.Би ли формулирал смислен въпрос ако искаш да получиш смислен отговор?
3.И ако все пак си решил да се ебаваш с форума помисли: стига ли ти пишката до гъзо?
еми човек свкнал сам от мирцата и просто навик не че нарочно апак мрежата вече е готова проблема е бил в едната карта можела да бачка само на win 95