Zdraveite. Imam problem s mrejata si, no ne znam tochno kude moje da e . Znachi kato cialo izpolzvam router PII 350 MHz Klamath sus 128 SDRAM i duno Intel. Zakachil sum 2 LAN karti RealTek (ednata za antenata, a drugata za LAN-a). OS-a e FreeBSD. Kato kabel polzvam niakakvo FTP Cat. 5 na N-CONNECT SYSTEMS. Niama trase nad 100 metra...nai-dulgoto e na okolo 70. Vsichki kabeli sa testvani i nema problem po tiah. Ima obshto 4 suitcha model C-Net CNSH-800...navurzani sa s kabel tip prav ( Бз-З Бор-С БС-Ор Бк-К ). Ta kato spomenah, che ne znam tochno kude e problema "poizlugah"...Na niakolko puti se sluchi taka, che router-a si imashe net, ama natam nemashe nikoi . I mrejata se gubeshe. Dokato si bluskah glavata nakraia mi hrumna da restartiram suitcha i....se opravi. Mojete li da mi predlojite niakakvo reshenie na tozi problem ? Priemete vuprosa kato ot nai-goliam lamer po otnoshenie na mreji i, ako ne e problem za vas bih jelal da polucha izcherpatelen otgovor na vuprosa si...Demek ne moga da spia spokoino na toia etap i iskam tova da prestane (pone otchasti) . Blagodaria predvaritelno.