-
странни проблеми
значи първия
1.Рестартирам PC или го изключвам и нета почва да се влачи след 3 дена без restart и shut down направо хвърчи докато цъкна и излиза
2.Понякога FTP се отваря понякога не когато му кефне
3.Нямама ми ги users от мрежата това предполагам може и да е от ISP
4.Рестартирам нямам нет , рестартирам имам нет аз лично не мога да си го обясня по никакъв начин
Мрежовата карта е surecom
-
странни проблеми
Проблеми с мрежовата карта/модема (зависи какво използваш) - прецакан хардуер или лоши драйвери. За кое FTP става дума? На доставчика ти ли? Тогава проблема е техен или твоята мрежовата карта/модема.
Като цяло (90-99%) проблема ти е или в драйверите (опитай с други и виж как е) или хардуера (опитай го на друг компютър).
P.S. По 4-та точка проблема може и да е в Управлението на захранването на комуникационното у-во.
-
странни проблеми
драйверите са тези от XP-то
-
странни проблеми
Oт 2-3 денонощия нета през евротур е кошмарен!
Точно така се държи: 2-3 пъти не отваря на 4ия отваря страница, все едно коя(вкл. евротур)
Пинга варира от 20 до 6000!!!!!!!!!!
Ако ти или доставчика ти сте към тях...
-
странни проблеми
breiii като заговори за доставчици много ми е интересно мога ли да намеря нещо като карта за peering-a у нас иначе аз съм на Rutil ако ти говори нещо :))
-
странни проблеми
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Oт 2-3 денонощия нета през евротур е кошмарен!
Точно така се държи: 2-3 пъти не отваря на 4ия отваря страница, все едно коя(вкл. евротур)
Пинга варира от 20 до 6000!!!!!!!!!!
Ако ти или доставчика ти сте към тях...
<div align="right">оргинално мнение на breiii</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И при мен имаще такива проблеми. Те обаче направиха профилактика и сега нещата хвърчат. На моменти DU метера ми показва стойости над 140Кб
-
странни проблеми
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">breiii като заговори за доставчици много ми е интересно мога ли да намеря нещо като карта за peering-a у нас иначе аз съм на Rutil ако ти говори нещо :))
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Със сигурност съм виждал такава карта на бг. доставчиците и кой от къде минава. Но сега страницата е снякакво съвсем различно съдържание...
Може тези линкове да са ти от полза:
http://www.bgpeering.net/part.html
http://www.geology.bas.bg/comisp.html
-
странни проблеми
горе долу да свършиха ми работа
offtopic// разбрах че и при ISP българското си е българско събират се 4 5 фирмици и си правят peering и си поставят някив условия примерно сега прочетох нещо за BGP4 който не го приемат или не ползват а за пример Telecoms са с него а те според мене са доста сериозна фирма в крайна сметка работата е орел рак и щука //