Cisco CCNA1 v3.0 - Module 1-11 Tests & Final test
http://assessment.netacad.net/delive...mages/logo.gif
<font color="maroon">CISCO NETWORKING ACADEMY PROGRAM</font id="maroon">
<font color="teal">CCNA 1:Networking Basics v3.0</font id="teal">
<font color="navy">
Имам решените тестове за CCNA1 v3.0 - за всеки модул (от 1 до 11) и финалния тест.
Тук можете да видите примерна страница на теста от 1 модул http://cisco-cnap-ccna.fromru.com/exam1_testing.html
Приемам предложения относно начина на разпространението им. E-mail
</font id="navy">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://assessment.netacad.net/delive...mages/logo.gif
<font color="navy">
Имам решените тестове за CCNA1 v3.0 - за всеки модул (от 1 до 11) и финалния тест.
Тук можете да видите примерна страница на теста от 1 модул http://cisco-cnap-ccna.fromru.com/exam1_testing.html
Приемам предложения относно начина на разпространението им. E-mail
</font id="navy">
<div align="right">Originally posted by cisco.cnap.ccna*-*27/03/2004*:* 16:32:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Imam edno waprosce,a za ccna 2,3,4 moje li da se nameri testce sega mi predstoqt no,ste mi e ot polza da protreniram towa koeto sam naucil..!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Imam edno waprosce,a za ccna 2,3,4 moje li da se nameri testce sega mi predstoqt no,ste mi e ot polza da protreniram towa koeto sam naucil..!
<div align="right">Originally posted by BBBmAN*-*28/03/2004*:* 21:11:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="navy">Ами за сега само това са ми дали. Още не са минали другите семестри. Както знаеш от скоро започна обучението по новата версия, т.ч. ще трябва да изчакаме :-(</font id="navy">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">Originally posted by BBBmAN*-*28/03/2004*:* 21:11:11</div id="right">
<font color="navy">Ами за сега само това са ми дали. Още не са минали другите семестри. Както знаеш от скоро започна обучението по новата версия, т.ч. ще трябва да изчакаме :-(</font id="navy">
<div align="right">Originally posted by cisco.cnap.ccna*-*28/03/2004*:* 22:17:04</div id="right">
Аз за щастие минах миналата седмица първият но сега чета за вторият и след седмица ще се явявам на него,но ми трябва малко тестове да видя как съм се подготвил,засега върви успешно но става все по сложно и ми трявба малко така да се каже тесвтове да порешавам,да знаеш някой да ги е минал!?? Ако някой ги е минал некада даде...инф0!
аз самия имам решените тестове , до 9 тема, първо ниво на 3 версия /това така защото още не съм минал 10 и 11 / готов съм да ги споделя с вас приятели , и то без парички .... , оставете ми имейл ...
Батко ви ноември месец завърши[:D]но още не съм се явявал за сертификат.
Що се отнася за тестовете прочетете за 2.14.Разликата не вярвам да е голяма.Вкъщи имам 3.0 версия ислед като я поразгледах не намерих почти никаква разлика(освен в флаша)
Някой да има отговорите за бриджовете? Нямам време, трябва да ги взема до тази събота, ама май няма да успея. Имах много проблеми с нета и така се наковах...
http://assessment.netacad.net/delive...mages/logo.gif
<font color="navy">
Тук вече можете да видите примерна страница (първите 15 въпроса с отговорите от общо 54 въпроса) на финалния теста на първо ниво на CCNA 1 v3.0 CCNA1 Test Page
За тези които ги интересува e-mail me
</font id="navy">
Абе интресуват ме тези тестове. Които има готови да прати na KGL4@excite.com. Много ви мерси[^]
Интересува ме финалният тест CCNA1 v3.0
ако някои иска да помогне:
montamei@satline.net