Здравейте,
Свалих филма от e-mule и беше iso file.Разопаковах го с iso buster излезе някакъв
DAT file който не мога да отворя с нищо.
Някой да има идея
Здравейте,
Свалих филма от e-mule и беше iso file.Разопаковах го с iso buster излезе някакъв
DAT file който не мога да отворя с нищо.
Някой да има идея
С какво си пробвал ???
При мен на повечето игри дат файловете ми ги работи WMP 9...
И опитай да попиташ този, от който си го свалил, ако го мернеш. Пробвай и с някоя програмка от калибъра на virtual dub, ако има шанс файла да не е пълен....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С какво си пробвал ???
При мен на повечето игри дат файловете ми ги работи WMP 9...
И опитай да попиташ този, от който си го свалил, ако го мернеш. Пробвай и с някоя програмка от калибъра на virtual dub, ако има шанс файла да не е пълен....
<div align="right">Originally posted by D3BEPP - 07/06/2004 : 13:13:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пробвай с някой плеър за VCD или DVD []
<div align="right">Originally posted by Pat*-*07/06/2004*:* 13:20:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако не стане с тези програми може да се окаже, че си свалил неработещ файл, файл от програма и т.н. От личен опит да ти кажа, че когато свалях "Freddy vs Jason" свалих два ХХХ филма [:I], "Спасяването на редник Райън" [], докато уцеля правилния филм и всичките бяха с името "Freddy vs Jason" [
!] Моя съвет е ако не тръгне - сваляй пак [
]
Смени DAT разширението с MPG и ще стане. Тая боза я свалях от техното, същата работа беше и така го изгледах. Макар че и с DAT разширение Медиа плеъра го отваря и възпроизвежда.
абе хора я ми даит6е линк да си го дръпа ама дето да работи