Резултати от 1 до 2 от общо 2

За Elitе DVD плеърите и техните дистанционни

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Да след много яко ровене из родният web видях че плейрите които се спрягат най много за момента са основно Elite и Toshiba, по малко Philips(четох за тях че били сходни с Toshiba) и почти нищо за NEO.

До тук добре, разликите са много и объркващи.Та по въпроса. Забелязах че напоследък любимците на народа: Elite и NEO изкараха доста добре изглеждащи (но често и зле изработени) модели. Преди време разглеждахпак продекти на фирмата и бях ужасен от качеството на дистанционите.Проблема не толкова в изработката колкото до това колко добре или въобще реагира ли плеъра на тях.Миналата година познати си купиха от метро мега неизвестната и евтина марка DVD Plaeyer "The choise of the brothers". няма майтап има такава марка плеъри.Там дистанционото беше направо (мани..мани..) уникално дърво. Не реагираше ако си на повече от 2 метра и най ужасното беше , трябва да си срещу датчика на устройствотов точен ъгъл та да можеш командваш въобще нещо.Получава се нещо като "клечене пред плейра с цел да му подадеш команда" не дай си боже да си на повече т 2 метра и в не добър ъгъл на насочване. Сега как стои въпроса? Или пак сме на вълна недоклатени дистанционни? Аз лично ползвам Philips DVD и там дистанциното си хваща от всякакъв почти ъгъл плюс това че мога да работя с него от поне 5 метра без проблеми.Искам да взема на майка ми плеър и все още се двуумя.Знам че тя няма почне да го използва пълноценно (най много DVD ще си гледа),ама с такива дистанционни сме за никъде. А Дизайна на последните евтини DVD плеъри става приятен.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Тази тема я има и в hardware.bg

Ново! Днес ходих в техномаркет да видя на живо този тип дистанционни. Ами средна работа. Но направи ми впечатление- дистанционото на NEO Home cinema e абсолютно същото като това на Elite. Значи май си излизат от една фабрика и нищо чудно да ползват (даже съм сигурен) един и същ чипсет. Някои ако знае нещо по въпроса да ме светне о време! Благодаря! И дали нео имат проблеми със субтитри.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам дистанционни
    От armaturata във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 27-08-17, 21:32
  2. Как да избегна ТВ - то да има 2 дистанционни?
    От LEGAL във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 11-03-11, 18:01
  3. Продавам нов Jasper XBOX 360 elitе
    От vvk във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 14-02-10, 13:47
  4. Хората от власта и техните имоти
    От DoRa във форум Коментирай новина
    Последно: 21-11-06, 15:02
  5. IRC операторите на UniBG и техните проблеми...
    От Deadmaker във форум Дъра-Бъра
    Последно: 12-06-03, 01:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе