Резултати от 1 до 5 от общо 5

ANNIHILATOR - 2004 - All For You [Limited?]

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Някой чувал ли е и знае ли къде има пълната версия на албума <font color="blue">All For You</font id="blue"> [2004], а не само Limited Edition... [V]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нема го, има го само с някакво бръждящо качество, отделно си намерих парчето кръстено на посетителя Weapon X на форума на сайта им Хахаха, Джеф Уотърс си продава китарата за 2550 евра, щял той да плати шипинга, и си прави bump на темата, хахахаха . На мен не ми достигат само 2500 за да я взема....

http://www.annihilatormetal.com/phpb...pic.php?t=5341

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Kokosh, не вярвам да са му свършили парите, ама щом е решил да плаща шипинга, явно има "некой скътан леф"... [] Аз Джеф мноооо'ооо го уважавам, още повече че израстнах с музиката, която твори. <font color="blue">All For You</font id="blue"> го имам - 10 парчета са, качеството е 192 Kbps [сносно се чува, макар че за тези битрейти има какво да се желае още], обаче е някакво Limited-издание, което ме навява [и насява] на мисълта, че в оригиналното има нещо повече... само дето нийде го няма... [V]

P.S. Това пък <font color="red">"Weapon X"</font id="red"> за сефте го чувам... ще се поразтърся по-усърдно...

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kokosh,

P.S. Това пък <font color="red">"Weapon X"</font id="red"> за сефте го чувам... ще се поразтърся по-усърдно...

<div align="right">Originally posted by IvO_tm - 10/12/2004 : 03:07:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Как бре, тва е най-якото парче от този албум !! Увери се сам. Напомня ми ранните им години когато нямаха спиране Ех и тоя Майк Манчини бе

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Kokosh, наистина го няма в този албум. Ето песните, които имам от <font color="blue">All For You</font id="blue">:

01. All For You

02. Dr. Psycho

03. Demon Dance

04. The One

05. Bled

06. Both Of Me

07. Rage Absolute

08. Holding On

09. The Nightmare Factory

10. The Sound Of Horror

Мерси за линкчето. []

Сега ще чуя за какво става въпрос...

P.S. О, ранните им години са незабравими... []

А <font color="blue">King Of The Kill</font id="blue"> [1994] ми беше саундтрака на <font color="red">"DooM"</font id="red">, когато още нямах саунд-карта... []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Limited or not connectivity на Windows 7
    От JOJO във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 11-05-10, 22:10
  2. Отговори: 4
    Последно: 29-10-06, 19:51
  3. ПРОБЛЕМ с DIABLO II през Limited Accaunt
    От neopiten във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 07-02-06, 09:32
  4. potrebitelski prava (Administrator i Limited) v XP
    От mmxmmx във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 13-10-04, 15:19
  5. Среща на Априлци 30.7.2004 - 1.8.2004...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 03-08-04, 00:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе