Някой чувал ли е и знае ли къде има пълната версия на албума <font color="blue">All For You</font id="blue"> [2004], а не само Limited Edition... [V]
Някой чувал ли е и знае ли къде има пълната версия на албума <font color="blue">All For You</font id="blue"> [2004], а не само Limited Edition... [V]
Нема го, има го само с някакво бръждящо качество, отделно си намерих парчето кръстено на посетителя Weapon X на форума на сайта им Хахаха, Джеф Уотърс си продава китарата за 2550 евра, щял той да плати шипинга, и си прави bump на темата, хахахаха . На мен не ми достигат само 2500 за да я взема....
http://www.annihilatormetal.com/phpb...pic.php?t=5341
Kokosh, не вярвам да са му свършили парите, ама щом е решил да плаща шипинга, явно има "некой скътан леф"... [] Аз Джеф мноооо'ооо го уважавам, още повече че израстнах с музиката, която твори. <font color="blue">All For You</font id="blue"> го имам - 10 парчета са, качеството е 192 Kbps [сносно се чува, макар че за тези битрейти има какво да се желае още], обаче е някакво Limited-издание, което ме навява [и насява] на мисълта, че в оригиналното има нещо повече... само дето нийде го няма... [V]
P.S. Това пък <font color="red">"Weapon X"</font id="red"> за сефте го чувам... ще се поразтърся по-усърдно...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kokosh,
P.S. Това пък <font color="red">"Weapon X"</font id="red"> за сефте го чувам... ще се поразтърся по-усърдно...
<div align="right">Originally posted by IvO_tm - 10/12/2004 : 03:07:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Как бре, тва е най-якото парче от този албум !! Увери се сам. Напомня ми ранните им години когато нямаха спиране Ех и тоя Майк Манчини бе
Kokosh, наистина го няма в този албум. Ето песните, които имам от <font color="blue">All For You</font id="blue">:
01. All For You
02. Dr. Psycho
03. Demon Dance
04. The One
05. Bled
06. Both Of Me
07. Rage Absolute
08. Holding On
09. The Nightmare Factory
10. The Sound Of Horror
Мерси за линкчето. []
Сега ще чуя за какво става въпрос...
P.S. О, ранните им години са незабравими... []
А <font color="blue">King Of The Kill</font id="blue"> [1994] ми беше саундтрака на <font color="red">"DooM"</font id="red">, когато още нямах саунд-карта... []