Едно заглавие, което определено ще привлече вниманието ви, е <font color="red">"Мобилна връзка"</font id="red">. Приятен филм, който за пореден път третира изтъркани идеи, но направен свежо, с чувство и с доста добър "екшън" актьорски състав... като се започне от <font color="blue">Kim Basinger</font id="blue"> [добре ви е известна], през <font color="blue">Jason Statham</font id="blue"> [<font color="red">"Гепи"</font id="red">, <font color="red">"Транспортер"</font id="red">, <font color="red">"Единственият"</font id="red">, <font color="red">"Италианска Афера"</font id="red">...], до <font color="blue">William H. Macy</font id="blue"> [<font color="red">"Паника"</font id="red">, <font color="red">"Джурасик парк III"</font id="red">, <font color="red">"Спартан"</font id="red">, <font color="red">"В ръцете на врага"</font id="red">...].
И така, Райън [<font color="blue">Chris</font id="blue">] се забърква съвсем случайно в отвличането на Джесика [<font color="blue">Kim</font id="blue">] и синът й Рики [<font color="blue">Adam Gordon</font id="blue">]. Постепенно той се вживява в ролята си на спасител и... до края на филма ви очакват бързи обороти... и мобилни връзки... []
Винаги ми е било странно да гледам комедийни актьори в сериозни роли, но мисля че точно в този филм <font color="blue">Chris Evans</font id="blue"> и <font color="blue">Eric Christian Olsen</font id="blue"> [<font color="red">"Един не-тъп американски филм"</font id="red">], особено <font color="blue">Chris</font id="blue">, се справя поносимо добре. Присъствието на <font color="blue">Jason Statham</font id="blue"> в ролята на похитител също внася допълнително разнообразие и напрежение.
Режисьорът на това творение е все повече впечатляващият ме <font color="blue">David R. Ellis</font id="blue"> [<font color="red">"Final Destination 2"</font id="red">]. Докато гледах филма, забелязах няколко "великденски яйца" именно от <font color="red">"Final Destination 2"</font id="red"> - например, по TV вървеше същият филм, и по-точно - катастрофата на магистралата, а после на самата магистрала стана подобна катастрофа...
Музиката на <font color="blue">John Ottman</font id="blue"> също е адски добра и подсилва съвсем точно елементите на напрежение.
С няколко думи: Препоръчвам ви този филм! Ще си изкарате приятно... а и може би ще погледнете на мобилните си телефони с други очи? Кой знае... []