зашо ми дава някои филми обърнати и как да го оправя?
използвам k-lite codec pack 2.35 full и bs-player 1.00 макар че и на медия плеъра е същата работа
зашо ми дава някои филми обърнати и как да го оправя?
използвам k-lite codec pack 2.35 full и bs-player 1.00 макар че и на медия плеъра е същата работа
А ти защо иснасталира FULL версията на K-lite кодек пакета. Когато има много инсталирани кодеци на системата тя става нестабилна и кодеци които са за едно и също запояват да конфликтуват помежду си. Затова и ти се обръща картината на някои филми.
Деинсталирай този пакет и сложи k-lie codec pack, ама не пълната версия. Мисля че ще се оправи така работата.
който и филтър/player да ползваш за субтитрите, винаги има на едно място "vertical flip". намираш го и си го напасваш така, че да се вижда нормално. няма нужда да деинсталираш и после повторно инсталираш цели codec pack-ове
махнах пакета и сложих само Xvid и тръгна поне тоя филм колкото да се гледа сега а пък после ще му мисля.
въпроса ми е защо на единия компот с такава версия на кодек пакета вървят всички филми а на другия не искат?
Това го прави оная зелената стрелка в Систем трея (Direct VobSub) мисля че беше. Цъкаш на нея с десен бутон и една от опциите е точно тази - за обръщане на картината.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">зашо ми дава някои филми обърнати...
<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka*-*04/02/2005*:* 13:31:04</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Защото си свалил филма от някоя mirror page... [][][]
pat, същата работа "прави" и divxg400. аз затова казах "който и да е филтър/player", защото не го знам дали си пуска субтитрите от player-а, или от филтъра...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">pat, същата работа "прави" и divxg400. аз затова казах "който и да е филтър/player", защото не го знам дали си пуска субтитрите от player-а, или от филтъра...
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*05/02/2005*:* 10:02:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да, прави го, но единстено и само тогава, ако си имал или имаш инсталиран Direct VobSub - обикновенно идва с някой пакет кодеци. Случвало ми се е много пъти. Но откакто престанах да ползвам пакетите с какви ли не глупости в тях, дето никога не ми се налага да ги ползвам (повечето кодеци), не съм имал подобни проблеми нито веднъж. За плеар - ползвам само уиндоус медиа плеар.
оправи се обаче не разбрах точно какво му беше
махнах всичко инсталирано и сложих само K-lite 2.35 и тръгна
Хехе, това ме подсеща за един агент, който си обръщаше монитора наобратно когато филмите бяха с главата надолу
мда - само да не забравиш да върнеш монитора обратно , щото ще се чудиш защо и windows-aти е обратно [:D]