Би ли ми казал някой,от кой филм са старите кадри в рекламния клип?
Благодаря!
Би ли ми казал някой,от кой филм са старите кадри в рекламния клип?
Благодаря!
Ако питаш за песента, мисля, че е от "Момчето си отива". Кадрите обаче според мен са снимани специално за клипа... не знам да са от някой филм.
Да песента и мотивът са от "Момчето си отива". Реклмата си е заснета от СИА Адвъртайзинг - безспорните #1.
Той пита за другата реклама не на кремвиршите.
Дето един пита жена си: "Пепи, ква е тая бира ма!"
аз поне тва разбрах...Щото тая с колбасите - не е от филм наистина
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дето един пита жена си: "Пепи, ква е тая бира ма!"
<div align="right">Originally posted by mishle - 23/02/2005 : 20:04:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Филмът е "Оркестър без име". []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Той пита за другата реклама не на кремвиршите.
Дето един пита жена си: "Пепи, ква е тая бира ма!"
аз поне тва разбрах...Щото тая с колбасите - не е от филм наистина
<div align="right">Originally posted by mishle - 23/02/2005 : 19:04:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е там точно "О, Пепи" няма... [8D] освен посочената от теб, има и една "не, бе Велко... що ш'ме цака той мене с топла бира" - също култова фраза [:D]
За тази с кренвиршите питах,ама щом казвате,че е снимана специално...
И аз доста се чудех,щото не можах да си го спомня "такъв" филм.
Много ми е интересно как са направили всичко като от филм.
Актрисата от "старите" кадри много прилича на истинската.
Ами просто са много добри пичовете, които са я майсторили рекламата. Не ги рекламирам, но са доста напред, за справка погледнете това кратко филмче:
http://rabbitfilm.com/lastshort.htm
последната им продукцийка.
А колкото до актрисата - не само прилича, но е и ужасно сладка [:P]
Лятото докато си бях в БГ я гледах и като водеща на "Рекламна Пауза", не зная дали още е така.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Лятото докато си бях в БГ я гледах и като водеща на "Рекламна Пауза", не зная дали още е така.
<div align="right">Originally posted by mitkko*-*23/02/2005*:* 20:30:58</div id="right">
И при мен се получи нещо като слюноотделяне[]
Жалко,че няма цял филм.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А колкото до актрисата - не само прилича, но е и ужасно сладка [:P]
<div align="right">Originally posted by mitkko - 23/02/2005 : 20:30:58</div id="right">
Разпознахте ли в нея първата водеща на младежкото предаване "Споко"? Е, ако не сте.. вече сте. [)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами просто са много добри пичовете, които са я майсторили рекламата. Не ги рекламирам, но са доста напред, за справка погледнете това кратко филмче:
http://rabbitfilm.com/lastshort.htm
последната им продукцийка.
<div align="right">Originally posted by mitkko - 23/02/2005 : 20:30:58</div id="right">
За който не може да си открие сам линка ето :
http://rabbitfilm.com/films/rabbit_site.mpg