Резултати от 1 до 5 от общо 5

Три песнички

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2004

Три песнички

Ако някой знае, моля да ми помогне. Първата песен, която търся е от рекламата на чипс "Доритос".

На втората песен ми трябва заглавието и. Знам обаче първите няколко реда:

"Have you seen my girl?

She's the one with the curly hair.

She was sitting just right over there.

Now she's nowhere to be found.

I think she's madding me.

I don't know why..." - леко пънкарска песничка, даже мисля, че беше саундтрак към някой филм.

Третата, която търся, е на Аца Паунович и се казва Коло (Ром к'о гром).

Моля ви, някой ако знаер нещо, да драсне някой ред! Ще бъда изключително благодарен.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Три песнички

Втората песен е на Flying Blind---Smokescreen мисля че е от AMerican Pie 2. Толкова с помощта от мен [:D], другото just-fuскin-google-it

4. Тук е от
    Nov 2004

Три песнички

mitkko, екстра си Мерси много! Ох, ако тръгна по гугъла колко време ще ми отнеме, ама няма как.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Три песнички

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">mitkko, екстра си Мерси много! Ох, ако тръгна по гугъла колко време ще ми отнеме, ама няма как.

<div align="right">Originally posted by Trachisan - 02/03/2005 : 08:14:12</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нямаш грижи. За въпросната песничка ако не си я намерил остави мейл - ще ти я пратя. За другите две - който търси, намира [:D]

6. Тук е от
    Nov 2004

Три песнички

A, изтеглих я аз. Благодаря за готовността все пак. Пък и ти като гледам си зает. Имаш работа. Разрушителна работа

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Детски песнички
    От homeoflove във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 20-02-07, 21:25
  2. Търся сайт за детски руски песнички
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 31-05-04, 11:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе