Резултати от 1 до 5 от общо 5

"ALONE IN THE DARK" [2005] - Грррр...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<font color="red">IMDB.COM</font id="red">

"Genre: Horror / Thriller / Action (more)

Tagline: Evil awakens.

Plot Outline: Based on the video game, Alone in the Dark focuses on Edward Carnby, a detective of the paranormal, who slowly unravels a mysterious events with deadly results.

User Comments: Spectacular Crap-fest...

User Rating: <font color="red">2.0</font id="red">/10 (2,312 votes)"

Да вярвам ли на очите си???

Дали са опропастили една от най-великите компютърни игри? То коя не опропастиха, де...

Оценката на <font color="red">"Boa vs. Python"</font id="red"> беше по-висока... []

Реве ми са... мамоооооо... хлъц-хлъц... [V]

<font color="purple">P.S.</font id="purple"> Има я на FTP-то, но май ще почака... Сега тегля <font color="red">"Hostage"</font id="red"> [2005] с <font color="blue">Брус Уилис</font id="blue">... и една надежда грее в сърцето ми...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Jestoko opropastyavane - i az si misleh 4e sa zapazili tainstveniyat i zagadu4en horror duh ot 1-vata igra pone - no ne - Golyam bokluk

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Играта не съм я виждал, а като за филм от този жанр, бих го окачестил като "средна работа" или мааалко под средна

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

А, то 'щото не опропастиха едни от най-известните същества във фантастиката - "Пришълецът срещу Хищника", от колко години чаках да направят този филм, и накрая стана едно нищо...

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

преди около месец го гледах, но не писах тук нищо. защо ли?

тегленето привърши към 00:30 и веднага седнах да го гледам - няма значение, че следващият ден беше работен. Alone in the Dark беше една от игрите, оформили вкуса ми. игра, която играх преди толкова време, че ми е трудно да си спомня точно кога. игра, която ме караше да искам още и още от това, което те кара да играеш на тъмно и късно, а не между другото в следобедното свободно време. още си спомням първата ситуация - сам си в стаята, капакът на мазето потропва, а нещо се чува откъм прозореца. човек имаше секунди, за да съобрази и да премести съндъка върху капака и гардероба пред прозореца. в противен случай влязлото кое да е от двете чудовища те връщаше на "new game". защо си спомням това така добре, а защо не помня 90% от другите игри ли? защо оттогава като видех логото на infogrames (цветния броненосец) очаквах нещо запомнящо се?

след 1:30h вече ми се искаше да не бях го гледал. точно както стана със starship troopers 2. някои неща просто не трябва да бъдат гледани. или поне да идват със забележка "да не се гледа от почитатели на играта/предния епизод/..."

помнете ми думата, "doom: the movie" ще е същия бълвоч []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. dark messiah
    От dallaz във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 17-05-09, 21:13
  2. ЧРД Dark
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 07-05-05, 02:41
  3. Jedi Knight: Dark Forces 2
    От BrainClot във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 03-12-02, 16:43
  4. Dark Age of Camelot
    От T-rex във форум ИГРИ
    Отговори: 6
    Последно: 23-10-01, 01:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе