не сам в бг и не мога да тегля мп3 или видео от бг саитовете help
не сам в бг и не мога да тегля мп3 или видео от бг саитовете help
Почти всички, да не кажа всички БГ фрее сайтове и торенти за затворени за пряк достъп за потребители извън БГ. Решението е DC++ Hub. Ето няколко адреса, но са от доста отдавна и не знам кой са активни все още или не са се променили. Дано има работещи.
Name: Bulgarian Hub Dedicated Server
Address: bghub.ilko.ca
Name: Data.BG OPEN-DC HUB
Address: dc.data.bg
Name: [BG] Another Bulgarian Hub
Address: varna.no-ip.com
Name: Bulgarian Hub
Address: bulgarian.no-ip.com
Name: Warcrack DC Hub
Address: warcrack.no-ip.com
Name: SpanishBGhub
Address: SpanishBGhub.no-ip.com
Name: BOL.BG - hub in Bulgaria (closed)
Address: dc.bol.bg
Name: www.BGmediaserver.com
Address: www.BGmediaserver.com:443
Name: bghub.redirectme.net
Address: bghub.redirectme.net
Name: bgalcoholhub
Address: bgalcoholhub.servebeer.com
Name: BG-Sofia Hub
Address: bg-sofiahub.no-ip.com:4111
Name: ---==BG Hub==---
Address: bghublive.no-ip.com
Name: Bulgaria-Italia
Address: bulgaria-italia.no-ip.com
Name: Find-BG Hub
Address: find-bg.com:411
Name: <Slatina net>
Address: dc-slatina.no-ip.info:1090
Name: bghub.eu.org
Address: bghub.eu.org
dc.еvrо.nеt
wаrеzbg.com
bghubnalafche.no-ip.info
grandbghub.no-ip.info:6666
sofia-center.no-ip.info
ivo2296.no-ip.org
huship.no-ip.com:1441
dani-hub.no-ip.com
marla.ludost.net:8888
И при мен е така.Тези сайтове са затворени от някакви <font color="red">[cenzored]</font id="red"> политици.Поне така съм чувал.
<font color="red">mod.edit FearMe
като само си чувал, а не знаеш със сигурност няма да правиш квалификации.</font id="red">
Поне така са казвали,защото безплатното теглене на музика и филми Е НЕЗАКОННО.!Мой приятел ми е казвал за тея тъпи политици,че закриват такива сайтове.Преди имаше(безплатна музика и филми)-но сега баща ми не може да си изтегли,нито пък аз.
@MAD,
Използвай бутона Search и виж какво е писано по темата във форума. Този въпрос е разискван многократно и има какво да разбереш от написаното....И на приятеля си ще можеш да го обясниш. [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Поне така са казвали,защото безплатното теглене на музика и филми Е НЕЗАКОННО.!Мой приятел ми е казвал за тея тъпи политици,че закриват такива сайтове.Преди имаше(безплатна музика и филми)-но сега баща ми не може да си изтегли,нито пък аз.
<div align="right">Originally posted by MAD - 13/07/2005 : 22:06:26</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
След като ти самият определяш нещо като "Е НЕЗАКОННО", как си позволяваш да даваш определението "тъпи политици". Незаконно е да се убиват хора - тъпи ли са политиците, които са приели закон, с който се наказва това деяние? А дали ще са тъпи приелите НПК, ако някой ти открадне компютъра и го хванат и осъдят?
Толкова за определението...
По въпроса ти - от всички "закрити" сайтове можеш да теглиш както музика, така и филми. Малко мисъл да се вложи и начинанието се увенчава с успех - търсене по субтитри (в директорията на филма), txt и doc файлове с размер > 3 МБ (дали са наистина текст? а дали не са така мечтаните мп3?). Ей такива неща...
Главата не е само за красота [:D]
То преди и по комунизма имаше много неща без пари ама никой не псува тия дето смениха комунизъма с демократизъма. Или поне не много често![]()