-   
Търся анимации...
  1) Търся 14-и епизод на класическата анимационна поредица <font color="red">"Ну, Погоди!"</font id="red">. Файлът е .avi, а размерът [съдейки по другите епизоди] варира от 115 MB до 150 MB.

2) Търся епизоди на анимационната поредица <font color="red">"Tweety & Sylvester"</font id="red"> [може и със субтитри на БГ]. Не държа чак толкова на качеството, но предпочитам да са .avi-файлове.

<font color="blue">Благодаря предварително на всички отзовали се!</font id="blue">

-   
Търся анимации...
  На Ну, погоди! имам всички епизоди, кажи как да ти ги пратя.
    -   
Търся анимации...
  мога да ти изтегля Ну, Погоди но вфаила е доста по малък 40-50 мб
    -   
Търся анимации...
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На Ну, погоди! имам всички епизоди, кажи как да ти ги пратя.

<div align="right">Originally posted by minkov*-*19/07/2005*:* 10:03:40</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="purple">Minkov</font id="purple">, имам ги всичките 16 епизода, единствено без 14-и!

Ако ти е възможно само него да го "качиш" някъде, ще ти бъда адски благодарен!

<font color="purple">Mikk</font id="purple">, "когато няма риба - и коня е шаран", както гласеше поговорката. [:)] Затова, ако нещо с <font color="purple">Minkov</font id="purple"> не стане работата, ще ти пратя PM, за да се уговорим как да ми го пратиш...

-   
Търся анимации...
  <font color="purple">Mikk</font id="purple">, "когато няма риба - и коня е шаран", както гласеше поговорката. [:)] Затова, ако нещо с <font color="purple">Minkov</font id="purple"> не стане работата, ще ти пратя PM, за да се уговорим как да ми го пратиш...

<div align="right">Originally posted by IvO™ - 19/07/2005 :  10:29:59</div id="right">

[/quote]

хубу
    -   
Търся анимации...
  Довечера в къщи ще пробвам да го кача някъде.
    -   
Търся анимации...
  а тия с койота някой знае ли къде могат да се намерят [:D]
    -   
Търся анимации...
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

<font color="purple">Minkov</font id="purple">, имам ги всичките 16 епизода, единствено без 14-и!

Ако ти е възможно само него да го "качиш" някъде, ще ти бъда адски благодарен!

<div align="right">Originally posted by IvO™ - 19/07/2005 :  10:29:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

След като направих проверка в къщи съм длъжен да отбележа, че епизодите са 18 или поне аз толкова имам. Всеки епизод е от 30 до 50 МБ. Сравнително прилично качество. Ъплоуда ми обаче е много бавен и ще отнеме много време да ги кача някъде. По-лесно ми е да ти го запиша и да го пратя по един куриер.
    -   
Търся анимации...
  Колега, пробвай тук: http://www.wbgupteam.warezbg.com/Animations/ 

ако се отваря при теб.
    -   
Търся анимации...
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

След като направих проверка в къщи съм длъжен да отбележа, че епизодите са 18 или поне аз толкова имам. Всеки епизод е от 30 до 50 МБ. Сравнително прилично качество. Ъплоуда ми обаче е много бавен и ще отнеме много време да ги кача някъде. По-лесно ми е да ти го запиша и да го пратя по един куриер.

<div align="right">Originally posted by minkov*-*19/07/2005*:* 23:15:52</div id="right">

Значи ми липсват още 2 епизода... [:)]

<font color="purple">Minkov</font id="purple">, няма смисъл за 1 епизод да се ангажираш толкова. Ще го намеря все отнякъде. А ако случайно попаднеш на линк - винаги си добре дошъл. [:)] Благодаря ти.

-   
Търся анимации...

Значи ми липсват още 2 епизода... [:)]

<font color="purple">Minkov</font id="purple">, няма смисъл за 1 епизод да се ангажираш толкова. Ще го намеря все отнякъде. А ако случайно попаднеш на линк - винаги си добре дошъл. [:)] Благодаря ти.

<div align="right">Originally posted by IvO™ - 20/07/2005 :  12:25:48</div id="right">

Е аз ще ти ги пратя всичките осемнадесет, а не само единия.

Edit:

http://free.linkos.bg/details.php?id=4149

В този торент мисля, че има всички епизоди.

Дърпай здраво!
    -   
Търся анимации...
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а тия с койота някой знае ли къде могат да се намерят [:D]

<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka*-*19/07/2005*:* 20:25:48</div id="right">

В датата/торенти го има. Казва се  Road Runner

IVO В датата/торенти го има. Казва се Nu Pogodi.
    -   
Търся анимации...
  Мерси много!

Само да ми пуснат Нет-а вкъщи и веднага се вреждам... [Yeah!]

-   
Търся анимации...
  [Yeah!] luda rabota sa tiq Animaciiki i az mnoo se zaribqqm ama q mi kajete nqkade da si svalq 3mata glupaci  ama da sa na Bg shtoto si swalix edni .. ot edin sait i govoreha na Angliiski neznam kvo beshe tva...  [:)]
    -   
Търся анимации...
  Ivo Tm 

http://video.bol.bg/Cartoon/Nu%20Pogodi/ eto ti Nu Pogodi ama ne sa Avi.. :(