Хайде момчета, никой ли не е ходил да го гледа освен Ludia? Дайте инфо, иначе довечера аз отивам да го гледам
Хайде момчета, никой ли не е ходил да го гледа освен Ludia? Дайте инфо, иначе довечера аз отивам да го гледам
Слабо, слабо, слабо, та дрънка Нито атмосферата е пресъздадена добре, нито това "облагородяване" на сюжета е на място, нито опита за поне бегло пресъздаване на култови епизоди от играта. Поредната бледа версия на приключенията на "нашите" супердупер спецчасти (сержант-железар, събрани от кол и въже идиоти, спечен новобранец и "нашия" човек-меланхолик с ужасна трагедия в миналото, и то на Марс ... тази идиотия със сестра му, "избирателния" 24-ти хромозом и "да убием ли оцелелите или да се избием помежду си" изобщо няма да ги коментирам, това са елементи от долен четвърторазряден екшън от 80-те), които м/у другото поне на мен изглеждаха ужасно изкуствени. И естествено, финалната развръзка не е между героя и кибердемона (например), а изопачена (и слаба) версия на ... ааа не си спомням края на 6-то, ли 7-мо ли ниво - там, където взимаш BFG-то. И разбира се, отново втръсналия поне на мен стил от иначе култовата МК 1 (Finish him ... ). Аз не видях повече от 2 персонажа на чудовища (импа и пинкито), а вие? Колко истински екшън имаше във филма? Може да се каже и още доста, но засега толкова - ужасна издънка, ако питате мен, и ако не беше това заиграване с геймърите в стил "хвани резачката и мели на воля", то моята оценка би била Слаб 2. Заради относително добре пресъздаденият интериор и свежата идея му давам 3.5/10.