Re: Отново за DVD-филмите...
Мнението ми - :) - Винаги е по-добре 1% от хиляда, отколкото 100% от нищо....Мисля, че беше еврейска поговорка.
"Английският пациент" е може би най-качественният филм от излизалите досега "бонус" филмчета.В Стандарт най-силен беше "Апокалипсис сега" ,но пациента си ми е от любимите само да не беше приложение на този жълт вестник,но явно благодарение на тиража си успяват да вкарат подобни бонуси.Като се сетя преди време "24 часа" какъв шум вдигна за безплатното ДВД с "Опасен чар" ,а сега жълтурките тихо пускат цели колекции.
Много хубава идея, крайно време беше някой да се сети и за нас :-)
Е, аз леко забравям и имам само няколко бройки, но ще гледам да пообиколя будките...
Моето мнение, е, че си струва, особено на тази цена да се взимат и да се попълва колекцията.
:offtopic:
BTW, интересна поговорка, Pat :wink:
darkrose, с "пообикаляне" на будките няма да стане* :tongue:. без позната вестникарка, която да ти ги запазва не става (поне във варна)
моето лично мнение е, че и 2.50 са висока цена, особено за стари неща с авторски права по $1000. а и "имането на dvd" за мен не е кой знае какво, като се има предвид, и че на някои качеството не е идеално. кой каквото ще да приказва, но "long live divx"* :wink:
Мда, FearMe, има такива с лошо качество. Но има и някои с добро качество (доста добро, бих казал). И тъй като повечето от тях са "семейни", качеството не е чак от такова значение. Концептуално въпросът ми е насочен, че за 2.50 лв. получаваш филм с авторски права, лицензиран за територията на България, което си е един своеобразен "рекорд" за нашата държава. При положение, че много от цените ни са изравнени със Запада, не мисля, че там ще продават филми по 1 долар парчето. И то такива като "Английският пациент", например. Просто е под достойнството им да се "подценяват" така. Мое мнение.
:)
P.S. DarkRose, не е проблем да си запазваш изданията в някоя близка будка. Аз така правя (без позната вестникарка, но ако си поръчваш често - ще станете първи приятели, гарантирам) и снабдяването ми засега е безпроблемно. Естествено, не купувам всичко, просто си избирам... тъй де... въпрос на избор!
:)