Само за 2.50 лв.

Още един тотален хит към колекцията! Мисля, че е задължителен просто. Особено на тази... хмм... "примамлива" цена. Дано е разширената версия. Ако ли не, ще го преглътнем. За качеството още нищо не мога да кажа - довечера като се прибера, ще му хвърля едно "очо" и ще дам окончателните си коментари тук.

"Asta La Vista, Baby!"




P.S. За следващите 3 седмици се очакват още доста хитове: във в-к "Телеграф": "Изкупление", "Зов за завръщане", "Шотландски боец"; в съботния в-к "Монитор": "Първичен инстинкт", "Да напуснеш Лас Вегас"... не си поплюват вече...




Добавено:
Мммм, определено се накефих!

Качеството е брутално, почти кристално [въпреки, че дискът е еднослоен - 4.7 GB]. Форматът: широкоекранен [16:9]. Звукът: адски чист, но незнам дали е 5:1 [DTS или Dolby Digital], понеже съм с 3 колонки. В крайна сметка, дори за стерео звучи перфектно! Но най-важното е Версията: разширената ["Еxtended Еdition"], т.е. около 15-20 минути повече от оригинално разпространеният "рилийз", т.е. 2 часа и 27 минути [макар и без онзи "алтернативен край", който ни показва вече възрастните Джон и Сара, и че войната никога не е започвала]! Преводът: не е идеален, но на фона на всичко останало, може да се преглътне.

Искреният ми съвет е: Не правете грешката да пропуснете този шедьовър!