Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал?
Dark, има сериали и "просто сериали".
И "Star Wars" е фантастика, но не е "просто фантастика"... ако ме разбираш...
Сериалът е уникален, но трябва да се гледа сериозно, а не "през пръсти".
Повярвай ми - за последната година съм изгледал толкова много буламач, че "Prison"-а ми дойде като пречистване на душата.
:Drinks:
добре де... на фона на останалия "шит" ;) призън-а определено се откроява ;)
което ме кара да кажа "ДАВАЙТЕ ДРУГИТЕ СЕРИИ" :)
A, как се превежда заглавието на български? :)
Добър въпрос... :)
"Бягство от затвора" може би е най-близо до истината...
абе те буквално натрошиха затвора :)
аз пък се зарибих на 4400...
...и реших вече да изчаквам някой сериал да стигне поне 3 сезон, че да го загледам...иначе какво става...
Dark Angel, Threshold, Firefly, Invasion, Surface - все хубави сериалчето - особено Fireflay, Invasion - и хоп, спират ги на 2-3 сезон на най-интересното място :051: и излиза, че си си губил времето да ги гледаш...
я се зарибете на Stargate - почва 10 сезон вече....
Fireflay
си свърши мисля .. нали излекуваха заразата :)
Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ се
Ха,най-после се наканих и аз.Впечатление след първите три епизода - харесват ми направените suggestions за силата на интелекта и волята.
Вярно,банални неща,но са поднесени добре,има и екшън...абе,май всичко си има.
Продължавам.
Навярно вече знаете, но все пак да кажа:
Започна вторият сезон. :yahoo:
Първият епизод е вече по нашенските тракери и се радва на голям интерес... :ole
Добавено:
Хаха, голям майтап. В епизода (а навярно и занапред) като "гост-актьор" участва William Fichtner, който играеше ролята на шерифа Том Ъндърлей в "Invasion" (което вече обяснява, че "Invasion" най-вероятно няма да се снима повече - зависи как ще приемат зрителите появата му... лично мен малко ме "подразни", не заради актьора, който е страхотен, а заради това че играе в два от най-гледаните нови сериала през последната година и някак си не е на място тук. Е, ако го изхвърли зрителският вот - ще го гръмнат в следващите 1-2 серии... :) ). Наистина странно се преплетоха сериалите... сега остава и извънземните да дойдат и шоуто ще е пълно... :ole
Неофициален рилийз, но пълен с готини парчета:
"PRISON BREAK" Soundtrack
гледах го "том андърлей" снощи... честно казано изглежда на място и като визия, и като поведение. наистина се сещаш за томи лий джоунс от "беглецът"
ivo, корекция - ако Invasion беше от най-гледаните, нямаше да го спрат. така че г-н "шерифът" не играе в два сериала, а си е намерил коматче за гризане в Prison Break, че иначе гладен не се стои
Сериала е супер в сравнение с бозите които съм гледал последната година
Относно изказването че знете какво ще се случи е пълна глупост (това че ще избягат всеки го знае въпроса е как и на каква цена)
Кефи ме, че за един епизод нещата по няколко пъти се обръщат на 180 градуса и не знаеш каква ще е следващата изненада
Само два сериала съм гледал до 5:00 сутринта "Бригада" и "PRISON BREAK"
След първите две серии на втори сезон нещата стават още по интересни, което ме кара да чакам с нетърпение другите серии
:bravo :bravo :bravo :bravo
spaun, прав си за обратите, ама не съвсем (според мен)
то хубаво дробчета от пъдпъдъци, ама да са между кюфтетата... САМО дробчета писва, дори и от пъдпъдъци. изненадващите обрати са толкова много, че не са изненадващи, а ги чакаш по часовник на всеки 15 минути - ефектът става обратен
FearMe, грях ти на душатаааааа... :-memnon
Има и вегетарианци, бре!
"Invasion" беше един от най-гледаемите, имаше потенциала да се развие, но явно зрителския вот беше недостатъчен. Нали знаеш, че въпреки бюджета, на запад зрителя държи и секирата, и точилото. Именно аналогии с "Беглецът" трябва да се избягват, мен ако питаш (далеч от клишетата, нали?), макар че дори и "колегата" на Ъндърлей в "Prison Break" прилича донякъде на Томи Лий Джоунс - поне аз правя такива аналогии.
Кофти е, че първите сезони и на двата сериала вървяха по едно и също време - застъпваха се - ето това е тъпото според мен. И всеки, който ги е гледал и двата, ще ме разбере какво имам предвид.
P.S. Колкото до "обратите" - лично аз никога не съм ги чакал. Ако сядах да гледам филм с такава нагласа, че ще има обрати - е, то значи да си самоубия желанието да си изкарам приятно пред екрана.