Някой може ли да ми каже някакви добри екранизации на книгите на К. Май (Винету, Съкровището в сребърното езеро и т.н) ако въобще има такива. Вършат работа и екранизации на други известни писатели от същия жанр. Благодаря Ви.
Някой може ли да ми каже някакви добри екранизации на книгите на К. Май (Винету, Съкровището в сребърното езеро и т.н) ако въобще има такива. Вършат работа и екранизации на други известни писатели от същия жанр. Благодаря Ви.
Какво значи "някакви" Толкова ли сте малки, та не сте гледали Пиер Брис в ролята на Винету.
ее на мен през 66 година ми е било малко рано да гледам тия филми . Въпроса ми беше дали са добре направени филмите не толкова като ефекти а вярност според книгитеПървоначално публикувано от -CTPAX-
Направени са супер, казвам ти го като фен на Карл Май. Разбира се, доколкото е възможно да се филмира книга.
супер значи да си ги свалям ( ако ги намеря )
Благодаря Ти много
в imdb излиза и някакъв сериал от 1980 година. Гледал ли си го? той добре ли е ?
Сериалът от 1980 г. е бозица, а другите стари екранизации са супер. Естествено не очаквай ефекти като в матрицата или междузвездни войни, а повече реализъм. В доста голям процент се придържат към книгите.
Благодаря за линка
а знаете ли къде мога да намеря субтитри за тия филми ?