Kakuv codeci da izpolzvam za "BSplayer"? sega polzvam edni no nemoga da gledam s tqh DVD a s prednite mi codeci kogato gledah filmi s DVD ne im izlizaha subtitrite!
Kakuv codeci da izpolzvam za "BSplayer"? sega polzvam edni no nemoga da gledam s tqh DVD a s prednite mi codeci kogato gledah filmi s DVD ne im izlizaha subtitrite!
1. Прочети правилата на форума. Тука се пише на КИРИЛИЦАПървоначално публикувано от tannoy
2. Приятел потърси малко с търсачката . Има писано много по тази тема.
tannoy, чети сега внимателно:
кодеците не са специално за bsplayer или за която и да било програма. те важат за всички. за да гледаш dvd най-лесно е да направиш следното:
1. слагаш си directx 9.0c (най-вероятно го имаш, но аз да кажа, защото трябва)
2. слагаш си windows media player 10
3. слагаш си intervideo windvd 7
по този начих гарантирано ще можеш да гледаш dvd с една от най-хубавите програми за целта
допускам, че с обикновените филми нямаш проблеми и затова не пиша нищо за тях
така е, нали?
Лично аз предпочитам Windows Media Player 9 и CyberLink PowerDVD.*Последната се счита и по принцип за по-добра от WinDVD на InterVideo.![]()
raziel, wmp10 си идва "dvd-ready", което ще рече, че има в себе си нужните кодеци за гледане на dvd, но просто на мен управлението на dvd през wmp ми идва куцо.
за intervideo windvd мога да кажа, че ме спечели след ползването на powerdvd, след като последния ми направи няколко пъти проблем с възпроизвежбдането на звука на някои dvd-та. освен това windvd може да ти пусне филма на desktop-a... под иконите, другите отворени прозорци и т.н.![]()
Ами именно, че WMP10 ми се струва претруфена. Харесва ми по-семплата (според мен) WMP9.
Хм, тази екстра да пусне филма на десктопа както може и BSPlayer е интересна, ама така или иначе не съм я ползвал никога освен за проба. А дори и да ми харесваше няма да мина на BSPlayer само заради това. Така и не разбрах какво му толкова хубавото на BS-а. Отначало го ползвах, но като пуснаха версия 1 и започна да запива, когато му скимне. Оттогава го затрих и ползвам WM9 и Crystal Player. Преродих се. Ако нещо WMP запецне или не ми е удобна за конкретния случай, то Crystal Player веднага спасява положението.![]()