За почитателите на този изключителен китарист - новият албум, който все още не е пуснат официално за продажба по музикалните магазини (от 14 Март) вече може да се намери на isohunt.com. Албумът е невероятен!
За почитателите на този изключителен китарист - новият албум, който все още не е пуснат официално за продажба по музикалните магазини (от 14 Март) вече може да се намери на isohunt.com. Албумът е невероятен!
има го вече и в bubu.to....ама с 221 kbps average битрейт...
мда като гледам вече го има и тук на повечето места. Май навсякъде е variable bitrate* *
Най-после се "вредих" да го прослушам - наистина доста приятен албум. Слушал съм почти всичко на Satriani - още отпреди 10 години ми беше (а и все още е) един от любимите китаристи, наред с Yngwie Malmsteen и Garry Moore. В "Super Colossal" парчетата са адски приятни по звучене, леки и мелодични - едни такива релаксиращи (и тъкмо заради това ми харесва да определям стила му повече като "космическа романтика" отколкото "инструментален рок") - но от друга страна албумът като цяло, честно казано, е далеч от "колосалните" възможности на Satriani.
P.S. CrossBlade, за пореден път (макар и косвено) някой ме подсеща, че е крайно време да хвърлям 3-ката (2.1) и да си взема 5.1...
![]()
не съм попадал на WAV "Super Colossal", но пък на VBR качеството не е никак лошо. А всички предишни албуми от цялата дискография ги имам @ 320 Kbit
Ам ?P.S. CrossBlade, за пореден път (макар и косвено) някой ме подсеща, че е крайно време да хвърлям 3-ката (2.1) и да си взема 5.1...
fichtenweg: VBR какво се води?![]()
А на WAV ако се намери ще го друпнем
Поздрави