Резултати от 1 до 7 от общо 7

Super Colossal - 2006 Joe Satriani

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Super Colossal - 2006 Joe Satriani

За почитателите на този изключителен китарист - новият албум, който все още не е пуснат официално за продажба по музикалните магазини (от 14 Март) вече може да се намери на isohunt.com. Албумът е невероятен!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: Super Colossal - 2006 Joe Satriani

има го вече и в bubu.to....ама с 221 kbps average битрейт...

4. Тук е от
    Sep 2005

мда като гледам вече го има и тук на повечето места. Май навсякъде е variable bitrate* *

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Най-после се "вредих" да го прослушам - наистина доста приятен албум. Слушал съм почти всичко на Satriani - още отпреди 10 години ми беше (а и все още е) един от любимите китаристи, наред с Yngwie Malmsteen и Garry Moore. В "Super Colossal" парчетата са адски приятни по звучене, леки и мелодични - едни такива релаксиращи (и тъкмо заради това ми харесва да определям стила му повече като "космическа романтика" отколкото "инструментален рок") - но от друга страна албумът като цяло, честно казано, е далеч от "колосалните" възможности на Satriani.

P.S. CrossBlade, за пореден път (макар и косвено) някой ме подсеща, че е крайно време да хвърлям 3-ката (2.1) и да си взема 5.1...

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Я го дайте в WAV

7. Тук е от
    Sep 2005

не съм попадал на WAV "Super Colossal", но пък на VBR качеството не е никак лошо. А всички предишни албуми от цялата дискография ги имам @ 320 Kbit

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

P.S. CrossBlade, за пореден път (макар и косвено) някой ме подсеща, че е крайно време да хвърлям 3-ката (2.1) и да си взема 5.1...
    Ам ?

fichtenweg: VBR какво се води?
    А на WAV ако се намери ще го друпнем

Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 21:31
  2. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 11:35
  3. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 17:36
  4. SUPER MODEM
    От CF във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 07-05-02, 21:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе