TRIVIUM - "Vengeance" [2006, Genre: Metal]
Тази група е уникална... новата "Metallica", или поне "Metallica" каквато трябваше да бъде днес...
Ghost, чувствай се поздравен... ха да те видя знаеш ли ги?
TRIVIUM - "Vengeance" [2006, Genre: Metal]
Тази група е уникална... новата "Metallica", или поне "Metallica" каквато трябваше да бъде днес...
Ghost, чувствай се поздравен... ха да те видя знаеш ли ги?
не съм голям фен на Disbelief, но за мое учудване са изкарали много различен от стила си и доста кадърен албум, така че:
Disbelief '07 - "Navigator"
чух малко от Trivium и първо, че ми идват малко леки, и второ - наистина малко напомнят металика, ама леко. и ако металика трябваше да се развиват в правилната посока, а не както направиха, повече ги виждах в по-тежка категория. trivium доста сменят лайтмотива в рамките на една-единствена песен, което не е характерна черта на траша.
втори последователен пост, но си струва
Within Temptation '07 - "The Heart Of Everything"
какво да кажа... Within Temptation са си Within Temptation. дори в този албум повече от преди. избягали са от натрапчивата монотонност на "Mother Eаrth", а са развили оркестралното и готическо звучене, без да загърбват тежестта.
ако ви се слушат женски вокали на фона на .... абе чуйте го
FearMe, като стана дума за "женски вокали на фона на...":
LACUNA COIL - "What I See" [2006, Genre: Gothic Rock]
Като гледам какво пишете и какви музуки слушате направо ме е срам да го напиша но все пак
Oliver Shanti - Queen of the Biossoms
Много съм взел да го слушам тоя напоследък
Жанра не мога да ви го кажа защото не знам какъв е. Прилича ми малко на саундтрак от японски филм ( в момент когато самурая и мадамата се разхождат в градината )
Добавено:
Аз се чудя защо ми прилича на саундтрак от японски филм. То албума бил "Buddha And Bonsai, Vol. 1"
Поне това, което аз съм слушал беше чудесно. Мисля си, че и на теб ще се хареса. Аз в момента съм на друга тема:Първоначално публикувано от wiseacre
Ministry - No "W"
Да,но май през деня ми се струва блудкаво,затова:Първоначално публикувано от Ghost
Whitesnake - Can't Go Back
Something to remember...
BRAD FIEDEL & DEBORAH HOLLAND - "Come To Me" ["FRIGHT NIGHT - Part I / Part II" , 1985 / 1988, Genre: OST]
Your life is the same
Day after day
Everything that you do
You do the same old way
I can show you the world in a different light
Keep your heart to yourself
Give your soul to the night
Come to me
When you're lonely
Come to me
When you need something new
Come to me
When you're restless
'Cause I've got something just for you
Just for you...
Специално за рожденника Баката, жена ми... и FearMe (като стар почитател на жанра).
Kreator - 2001 - Violent Revolution - Bitter Sweet Revenge
Opeth Ghost Reveries
препоръчвам на почитателите на death metal / 70's progressive rock с търсеща душа - забележителна група, мост между стилове, брутална и меланхолична...