аз съм на дарик носталжи
Тоз младеж, по него време на 22г... да свири така? Вдигнах веждите и не мога да ги сваля.
Потърси Playing for Change или Song around the world например тук
но визуалното е част от тази музика, която те кара да си мислиш, че все още има шанс за шибаната планета....
Този пост е редактиран от Tommorow; 17-12-15 в 06:10.
Този пост е редактиран от Tommorow; 03-02-16 в 00:35.
А аз на...направо ми правят деня тия....упс...нощта
А това: https://m.youtube.com/channel/UC-9-kyTW8ZkZNDHQJ6FgpwQ
Няма и 22 г.![]()
Този пост е редактиран от Tommorow; 15-02-16 в 01:19.
My Heart is Of The North
Пример как музикалната идея и композицията стоят над самоцелното виртуозно задоволяване с инструмента, да мъ прощаат некои суперсвирачи. А, има и маниашки клавири на заден план.
Insahn е много труден за разбиране, особено след като човек е свикнал със стила му в Emperor
опре ли до опит за представяне на метъла като софистицирана и структурно издържана музика, няма по-добър пример от последния албум на Fleshgod Apocalypse
безумно добри италианци, албумът е два диска. първият е в истинската им изразност, т.е. китари, дисторшъни и т.н., вторият диск е абсолютно същото, но изсвирено от оркестър. перфектен пример как класическото музикално образование може да бъде реализирано не само с класически инструменти, а по радикален и алтернативен начин, оставайки подчинено на принципи, заложени преди времето на Моцарт![]()
Така е. Като обелиш аранжимента, остава музиката (или нищо). Друг пример:
Изпълнено на пиано:
И оригиналът:
ПП Изненадан, че Fleshgod Apocalypse са макаронаджии, като цяло латинските народи са леко "кастрирани" откъм железария... може би като по-горещокръвни разтоварват ядовете незабавно. За да се отприщи истински брутален мрак се иска сдържана потисната жертва на строгите правила в по-цивилизования север![]()