[img][/img]
Не ми било Фанта, най ми било Бамбуча...
Филмът е заснет по действителен случай. Не знам какъв трилър си очаквал, но явно си пропуснал началните (и финални) надписи. Пресъздадено е едно провинциално ежедневие в Австралия - държавата, в чийто прашни пустинни местности и вечно влажни тресавища изчезват десетки хиляди хора годишно. Все авантюристи. Та все пак, ако теб те отвлекат толкова "наивно", едва ли ще ти е до трилър, сценарий или каквото и да е там, което да те накара да стоиш далеч от компа. Или предпочиташ да те накълцат "тцелия", парче по парче (по протежение на целия филм), а не да те гръмнат най-брутално в гръб, за да доставиш така жадуваното удоволствие на зрителя? Кхъм...
Филма е поносимо добър, но при условие, че се гледа с две очи, и с ръце поне на 10 см. от вторичната мозъчна система на мъжа - т.е. компютъра.
И между другото, я кажи поне какво си "тчатихте с матцката в месентджъра", че ми стана интересно...
P.S. Ае, Фанта, да н'ти пука. Пак си довършвал сам. От чат спомени няма.
Чатили са си за...цитирам:Първоначално публикувано от IvO™
интересно е било...но въпросът е как се е справил Фантата...пръсти...две момичета на кръст...едно момче...идеята не е лоша,но реализацията никак не я бива
То и в 'messenger-а' изчезват 'хиляди' всяка година. Ужас направо. Аз лично изгубих няколко познати след като въпросните 'откриха' 'messenger-а' .'Sillent Hill' пасти да яде пред продуктите на M$. Спасете своите познати !!! Изгорете щайгите им !!! Полейте с бензин мониторите им !!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp ........