Легендарните Iron Maiden с концерт в България
Легендарната британска хеви-метъл банда Iron Maiden най-после ще свири в България в оригиналния си състав, начело с вокалиста Брус Дикинсън. Концертът ще е на 4 юни тази година.
Организатор на мега-събитието е СМЕ. Maiden ще са хедлайнери на вече станалия традиционен фестивал Арена Музика. Шоуто на Брус Дикинсън и компания ще е на стадион Локомотив в София, а цените на билетите са между 30 и 60 лева. Първите три хиляди билета ще бъдат пуснати на специална цена от 25 лв, съобщава БГНЕС. Продажбата стартира на 7 март в билетен център на НДК и в музикалните магазини в страната. Подробности за подгряващите групи и останалите участници в концерта предстои да бъдат обявени. Maiden трябваше да дойдат в България през 2000 г., но концертът се отмени буквално часове преди началото му заради контузия на един от китаристите на групата.
Източник: http://life.dir.bg/2007/02/27/news1398121.html
Аз съм там, а вие? :punk:
Re: Легендарните Iron Maiden с концерт в България
Мале Мале
Горкия стадион.
още малко време да бяха изчакали и някой щеше да умре от старост :))
ненадминати сме в каненето на минали величия. хвала на калиакренския кмет, че го бива повече от разните "мега"-музикални организатори
@Лудия се прекара :)
Нищо , ще ходи два пъти
Няма как да го пропуснем тоя концерт! :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ненадминати сме в каненето на минали величия
Брус Дикенсън отдавна не може да пее... време му е за пенсия! Малко останаха вокалите, които запазиха нивото си. Иначе не е лошо да се върнем в младежките си години... Мейдън бяха култова група за цяло едно поколение!
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
Мале Мале
Горкия стадион.
Щом стадиона издържа на Ози и Блек Сабат... може да оцелее и сега :punk:
http://www.ironmaiden.com/index.php?...p18_eventid=13 (10x to @Dockera)
@boishin, не споделям мнението ти... справка - последния албум на групата. Не знам как ще е наживо, но според мен в студио гласът на Брус Дикинсън си звучи твърде добре.
Няма начин да се пропусне :)
Но преди това на 6 май Gamma Ray в Каварна :punk:
хехе дано не се откажат като миналия път :RTFM:
Е, те имаха уважителни причини - китаристът май си счупи ръката и пропадна цялото турне, не само концертът в бг...
Да видим ще съберат ли повече публика от азис :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
@boishin, не споделям мнението ти... справка - последния албум на групата. Не знам как ще е наживо, но според мен в студио гласът на Брус Дикинсън си звучи твърде добре.
Разбира се, твое право е. Лично аз считам, че след албума Somewhere in Time 1986г. гласеца му взе да се губи. В студийните албуми не се забелязва осезателно веднага, но в концертните разликата е просто очевидна! След като започна соловите си изяви (първоначално паралелно с участието си в групата), а особено след като я напусна през 93 г. положението стана трагично. Не знам в този период да е направил нещо запомнящо се. След като се върна обратно през 99 г. заедно с Ейдриън Смит (Slero, правилно ли го написах? :)) ), нещата малко потръгнаха, но за да звучи добре, му трябва студио..... На концерт се вижда кой какво може...
Искам да уточня, за да не бъда разбран погрешно
Мейдън е култова група за периода 1981-86 г. и никой не го отрича. Групата има една от най-добрите ритъм секции... Стив Харис е признат за един от най-добрите басисти... и т.н.
А бе, с една дума - на 4-ти юни сме на ст. Локомотив с бира в ръка!!! :Drinks: :punk:
Edit: на всички с различно мнение ти ли правиш така? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от boishin
Edit: на всички с различно мнение ти ли правиш така? :)
Ъъъ, това само не разбрах. Иначе правилно си написал всичко :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
имам предложение.
Ако искате можем да се съберем след концерта на по едно,пък може и на по две :)
Сигурен съм че няма да е само за по 1-2 :016:
Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
имам предложение.
Ако искате можем да се съберем след концерта на по едно,пък може и на по две :)
не е ли по-добре преди концерта? да се подгрее... така да се каже... :Drinks: