Е, има няколко изключения, които само потвърждават правилото.
Е, има няколко изключения, които само потвърждават правилото.
Тоя си беше боза от началото до краяПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Първата серия едваааам я изкарах до края, другите две въобще не се пробвахПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
LOTR на Peter Jackson - пълна лигоч, съгласен!
Относно "I Am Legend" - не съм чел книгата, нито 1-вия филм по въпроса - The Omega Man (1971), никак няма да се учудя, ако са доста по-добри...
Мисля, че този филм разочарова много хора, подготвили се с пуканки в ръка за поредния "страшен" филм с всичките му писъци, дрисъци, тонове лютеница и задължителната заварка с млада девойка в края на екшъна... Лично за мен атмосферата в този филм беше неповторима (буквално), играта на Will Smith добра и непринудена както никога до момента, заплахата доста по-скрита и неявна, а цялото усещане по качество превъзхождаше "28 days later" на Дани Бойл и ми напомни "Денят на трифидите" от Уиндам, която бях чел като малък. Много нетипичен "зомби-филм", чак импресионистичен, можеше и да е по-добре, но и мнооооооооого по-зле!
Направил си грешка. Предполагам си фен на екшъна, а първата й липсва малко от него. За сметка на това във тората, а особено в третата го има предостатъчно.Първоначално публикувано от Pat
Филма е изключително добър, но много хора не харесват този стил.
ПП. Само не ми казвай, че си го пуснал на компютъра и че е било някое TS издание. Защото мноооого хора направиха тази грешка и останаха със същото впечатление.
Не, говоря за трилогията на ДВД - разширения вариянтПървоначално публикувано от lazarus18
Но аз по-скоро спадам към онези които не харесват този стил. Харесвам фантастика, но не и фентъзи. Макар че, едно време се бях накефил на "Приказка без край" - явно съм дърт за този жанр вече.
@pat , трябва да мина да взема "batle star Gallactica"
A-ха пак си търсиш повод да се насвяткамеПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Почти едновременно гледха 3 филма за зомбита - "Заразно зло 3", "28 дни по-късно" и 4Аз съм легенда". Уил Смит твърдо зае 3 място
АКо имате време за губене и нищо по приятно под ръка, филма става. Но иначе си е клише и нищо особенно.
при положение, че книгата е от 1954, когато антиутопиите не са много на мода в поствоенния свят, трудно може да бъде обвинен филмът по нея в клишираност... по-скоро е обратното - клишетата са по книгатаПървоначално публикувано от Minava6t
P.S. ако трябва да бъда честен, на книгата определено й личи, че е стара (=слаба). бих казал дори "посредствена" по съвременните стандарти, но трябва да й се отдаде дължимото заради възрастта...