Резултати от 1 до 2 от общо 2

AVATAR

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    5
    #1

    AVATAR

    https://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ - trailer

    Може би най-чаканото от мен събитие до края на годината. Преди няколко дена излезе информацията, че филма ще може да го гледаме в IMAX, където ще успеем да му се насладим максимално.


    Ще гледаме „Аватар” и в MTEL IMAX

    Новият касоразбивач на Джеймс Камерън ще излезе в България във формата, за който е замислен, точно след месец

    След успеха на IMAX 3D версиите на „Ловен сезон”, „Чудовища срещу извънземни” и „Облачно, с кюфтета”, Mtel IMAX ще покаже най-очакваната триизмерна продукция за 2009г. – „АВАТАР”. Филмът, който "изцяло ще промени представата ни за киното" според продуцента Джон Ландау, ще се завърти в Mtel IMAX eдновременно със световната си премиера на 18 декември.

    Специалното IMAX3D издание ще бъде дигитално преобразувано за ненадминатото качество на образ и звук на ПРЕЖИВЯВАНЕТО IMAX® посредством технологията IMAX DMR (дигитален ремастеринг). С кристално чистите образи, лазерно изравнения дигитален звук и максимизираното зрително поле, IMAX осигурява най-поглъщащото филмово преживяване в света.

    На най-големия екран на Балканския полуостров (24 х18 метра) и разтърсващия звук на 6-каналната 12,000-ватова дигитална звукова уредба на Mtel IMAX българските зрители също ще могат да се насладят на филма във формата, за който е замислен от Джеймс Камерън преди цели 14 години.

    „АВАТАР” е третият филм на Джеймс Камерън в IMAX3D формат, след документалните „Тайните на Титаник” и „Пришълци от бездната”, които Mtel IMAX вече показа.

    ЗА ФИЛМА:
    Жанр: Екшън-фантастика
    Световна и българска премиера: 18 декември 2009
    Формати: IMAX3D, дигитално 3D, 35мм ленти
    Режисьор: Джеймс Камерън („Титаник”, "Терминатор", "Терминатор 2", "Пришълците", "Бездната")
    Сценарий: Джеймс Камерън
    Продуценти: Джеймс Камерън, Джон Ландау
    Актьори: Сам Уортингтън, Зое Салдана, Стивън Ланг, Мишел Родригес, Сигърни Уийвър
    Световни разпространители: Twentieth Century Fox, IMAX Corporation
    Разпространител за България: „Александра Филмс”

    „АВАТАР” е историята на бивш военноморски боец, който се озовава захвърлен във враждебната среда на чужда планета на име Пандора, която е изпълнена с екзотични форми на живот. Като Аватар – човешки ум в чуждо тяло – той се оказва разкъсан между два свята, в отчаяна битка за собственото си оцеляване и спасението на местното население.
    Светът на "АВАТАР" е поразителен, а приключението спира дъха. "АВАТАР" е емоционално пътуване, спасение и революционна новост. Камерън комбинира елементи на масов спектакъл и интимност, за да разкаже човешка и вълнуваща история по невиждан досега начин. За него това е проектът-мечта. Заедно с екипа си той сътворява един нов продукт, който, както и другите негови филми, ще бъде крайъгълен камък в историята на киното.

    Джеймс Камерън замисля филма преди 14 години, когато още не са съществували средствата за реализиране на неговата визия. Създаван в продължение на над 10 години, с активна работа по продукцията в последните четири, „АВАТАР” предлага напълно поглъщащо киноизживяване от нов вид, при което революционната технология, изобретена за създаването му, се разтваря в емоцията на героите и размаха на действието.

    „АВАТАР” бележи завръщането на Камерън към режисурата на игрални филми, след като „управлява” „Титаник”, най-касовия филм на всички времена и носител на 11 награди „Оскар” за 1997г., включително „Най-добър филм”. Компанията WETA Digital, известна с работата си по трилогията „Властелинът на пръстените” и „Кинг Конг”, внедрява нови интуитивни CGI технологии, за да преобрази местата на действие и героите на филма във фотореалистични 3D образи, които ще пренесат зрителите в извънземния свят, богат на фантастични гледки, създания и герои.






  2.  
     
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #2

    Re:AVATAR

    ето и неофициално изтеклото демо на играта:

    *************************/details.php?i...af8caf781dfaaf

    използван е малко некадърният (според мен ) вариант на 3rd person shooter (зад рамото, а не над главата), "изиграва" се точно за 5 минути, но след като е най-чаканото от теб събитие за 2009, тогава му се наслаждавай.

    пък да видим дали филмът ще е нещо повече от хубава анимация (ха дано

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. AVATAR
    От CCCP_FAN във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-04, 18:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе