"Aliens" - 1986г. със Сигърни Уийвър. Мисля, че е на Джеймс Камерън. Гледал съм го някога на VHS, под заглавието "Пришълците".
"Aliens" - 1986г. със Сигърни Уийвър. Мисля, че е на Джеймс Камерън. Гледал съм го някога на VHS, под заглавието "Пришълците".
Това ми е любимия филм. Особено ALIENS IV - струва си да се гледат. Дано да пуснат и ALIENS V.Първоначално публикувано от Niakoi
Сега, да попитам за друг, който си спомням, че беше много интересен, но не знам нито заглавие, нито година, нито артисти - мнооого стар филм. Сюжета в общи линии е следният: млад мъж (на около 25) е твлечен пред къщата си сутринта рано от няколко човека с черен бус, докато изхвърля боклука. Откаран е в някаква гора, където "чичко паричко" плаща за обучението на частна армия от наемници, а нашия човек и още няколко други случайни мъже са поредната групичка "учебни мишени" - пускат ги в гората с малко преднина и започват да ги ловуват. Но, в случая попаднаха на неправилния (за тях) човек.
това описание прилича на зверски експлоатирания разказ на Робърт Шекли "Седмата жертва"
по него (не точно, но по идеята) има както и разкази от други автори, така и няколко филма. точно за горичка и т.н. не помня, но спокойно можеш да гледаш "Бягащият мъж" (Running Man) с бате Арни Шварца, но като нищо може да имаш предвид и "Десетата жертва" (La decima vittima) с Марчело Мастрояни.
дано съм бил полезен
P.S. ееех, Шекли, Шекли, и ти си замина преди време, и фантастиката съвсем отиде у ряката с фентъзитата на кило и напомпаните хоръри а'ла Стивън Кинг (1 идея за разказ в 2 тома по 1000 страници...)