Аз изгледах първите 4 епизода.С "лошо" качество. Сега ще ги гледам за втори път всяка седмица с добро качество![]()
Аз изгледах първите 4 епизода.С "лошо" качество. Сега ще ги гледам за втори път всяка седмица с добро качество![]()
АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ЧЕСТЕН,този сезон нещо не ме грабва,но въпреки това филма е страхотен
някой да е чувал някъде да може да се докопа неизлъчвания пилотен епизод?
интересен факт от него, примерно е това, че Денерис Таргериън изобщо не е Емилия Кларк, а ето тази мацка: Tamzin Merchant - Biography - IMDb
Не може да се докопа. Никъде и никога не е излъчван.
че си прав, прав си, но те и първите 4 на 5-ти сезон не са били излъчвани допреди един месец, ама много хора се оказахме гледали ги
винаги може да лийкне нещо...
нямам нищо против и watermark-нато да е през средата с фонт 72![]()
Ами доколкото разбрах, пилотния епизод е сниман през 2009г, и освен Тамзин е имало и други различни актьори. След това през 2011 от него са извадени сцени, преработени с нови актьори и включени в епизод 1. Пилотния епизод никъде и никога не е бил прожектиран - все едно, че няма такъв. Така са решили.
ПС - Ползвам леко вътрешна информация, а не нета, та надявам се да е абсолютно достоверна.![]()
абсолютно същото знам и аз, но ако не друго, то поне реших да пробвам всемогъщия интернет, вместо да се надявам да докопам нещо сам
нали знаеш - 3 милиарда чифта очи виждат повече от един чифт![]()
"Нашите" пак ги изклаха неочаквано и нелогично.
Уф, бе тоя дядка е за лудницата бе !!!
Нещо родът Старк взе да понамалява драстично. Останаха една дъщеря бегълка и една безлика и вече сляпа.
Не съм чел книгите, но завръщането на Мелисандра определено не е без причина.
коя дъщеря бегълка ? това скачане от крепостната стена ми се види да е фатално ..
Впрочем, не го видях оня Захари Гнусаров? Убиха ли го некъде...? щото това би било добро и благородно дело.
П.С. Спомням си един друг филм с достойно българско участие - това на Жорж Ганчев
Този пост е редактиран от Kasap; 16-06-15 в 22:10.
мда той беше водач на единия от клановете на диваците ,оня с бръснатата глава ... почина с лекота от оня лейтенанта на бродниците![]()
Тая Мелисандра Лорд Сноу трябваше хем да яхем да я
.Така нямаше да го утрепят.Тя завъртя някаква интрига и май
първият му лейтенант който загуби от него...
В този сезон онова сакатото дете от Старките което достигна до дървото и се шмугна в корените му не го дадоха никакво...???
Едва ли дъщерята и Смрад(Теон Грейджой) са загинали.Според мен и Аря не е ослепена.
Това драконово русичкото(Русо гладно няма), какво ли ще го "правят" толкова много мЪже все със жребци...?