айде да вземе нещо да се случва най-накрая, че последните два сезона бяха чисто изтупване на брашняния чувал
айде да вземе нещо да се случва най-накрая, че последните два сезона бяха чисто изтупване на брашняния чувал
Ами то литературният материал е изчерпан, тъй като Джордж Мартин досега е издал само 5 тома. В новият сериал, създателите на филма са обещали съществено да отстъпят от източника - сега действието ще се развива самостоятелно.
Давос Сиворт охранява тялото на Джон Сноу и преминава под знамената на Старките, Ария продължава своето обучение в дома на черно-бялото в Браавос, Самуел Тарли отплава за Староград, в Кралската гвардия се появява възкрасналият Планината. Денерис се оказва в плен на дотраките, а Тирион се запознава с драконите.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-04-16 в 19:03.
Е ся нищо не каза! Точно тия двата наваксаха последните тухли през две стъпала, вкараха и разлики от написаното, ясно давайки да се разбере, че оттук нататък сериалът ще пише книгата, а не обратноВиж, оня оплакан сезон с червената сватба си беше едно многосерийно преживяне с някво мижаво и предраматизирано клане в края...
ама аз... таковата... не съм чел книгите![]()
По-добре, че не си ги чел.![]()
Сериала е добър, но както винаги книгите са много по-добри и определено си заслужават четенето.
книгите си заслужават определено ,стига да има време човек да чете
Гледахте ли, първия епизод от шести сезон ?
Аз ще го гледам след малко, само да си дръпна още едни субтитри.
Да ви подсетя, че 25-ти мина. Аз бях забравил.
ПП.
Като за откриваща серия на сезона, трябваше дя има "повече динамика"
Този пост е редактиран от MitkoS; 28-04-16 в 23:56.
мда много мудно и невзрачно начало потресен съм
За тези , които пропуснаха 2-ри епизод
HBO GO. It's HBO. Anywhere.