Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20

Сериали ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Сериали ?

За фантастика сериалите разбрахме какво се гледа, а какви други следите ? Аз например гледам Хаус, Sanctuary, Bones ( за съжаление свърши ), Мерлин си свалих наскоро и ми хареса, numbers - гледах преди време и ми хареса, старгейта свърши и той, сега игра на тронове и май това е засега. Едно аниме следя също - Naruto Shippuuden.

Та ако желаете да споделите някой интересен сериал да погледам моля заповядайте

2.  

3. Тук е от
    Mar 2011

Re:Сериали ?

Dexter е прекрасен сериал - оригинален, с минимално "пълнеж" и добри актьори. Всички 5 сезона досега не са ме разочаровали и държат нивото на висота.

4. SAGE
    Guest

"The Mentalist", "Life", "White Collar", "Lie to me", "Leverage", "NCIS", "Fringe", "Human Target"
    Подредил съм ги по мой "вкус"

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

1000 Ways to Die - няма субтитри
    Comedy Central Presents - няма субтитри
    How TV Ruined Your Life - няма субтитри
    Cougar Town
    Game of Thrones
    V - нещо го хвана липсата напоследък

препоръчаха ми Supernatural, но се оказа не по моя вкус (бледа пародия на Досиетата Х)
    чакат ме няколко изтеглени серии на The Big Bang, но засега нямам време да ги пробвам

от спрените гледах Heroes (добре, че го спряха, защото отиваше съвсем в канала), Lost (без последния сезон, предпоследния с клизма), The Unit (типичен про-американски мозъкоубиец, но понякога на един мъж му трябва просто да брои гилзите ...
    иначе от спрените мога да препоръчам The War at Home - комедия

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Breaking In - леко смотан , но общо взето на фона на бозата - става.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

How i met your mother. Страхотно комедийно сериалче, вече са излезли 6 или 7 сезона. Определено го гледам с интерес и ми харесва повече от "Приятели".

8.  

9. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Castle

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Braking Bad, Sons of Anarchy (с едно наум), Six feet under (много сбъркан сериал, ама много, но незнайно защо го изгледах до края), Mad men...

11. Тук е от
    Dec 2010

Misfits

12. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Guiding Light, As the World Turns, The Bold and the Beautiful, Los ricos tambien lloran, A Escrava Isaura, La viuda de blanco, Dallas

13. Тук е от
    Jun 2011

Някой да е гледал Flash Forward/Поглед в бъдещето ? Страхотен сериал със много добър завършек и лоши новини, че няма да пускат втори сезон Който го е изпуснал, да не го пропуска пак, зарибяващ е А Далас и дързост и красотница са просто без коментар...

14.  

15. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от aneliaivanova86
    А Далас и дързост и красотница са просто без коментар...
    Първите два може би са на годините на баба ти и дядо ти (ако съдя по '86 от ника ти) , а останалите без споменатите от теб са били едни от най-гледаните в БГ ефира преди години, както и всички де. Особено "Робинята Изаура" , когато го излъчваха преди много, много години, по улиците не оставаха хора. Същото може да се каже и за "Twin Peaks"
    Иначе нямам навика да следя сериали, но когато случа гледам "CSI: Miami" и напоследък се разтоварвах със "столичаните". Доста БГ сериали се навъдиха напоследък!

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Pago85
    Misfits
    О,да !!!

17. Member
    Тук е от
    Dec 2004

NCIS L.A, Leverage, Supernatural, Burn notice, White collar, CSI... и разбира се "Под прикритие"

18. Тук е от
    Feb 2012

Castle

Освен него: Modern family, Mis adorables vecinos, Sherlock (новите версии след 2010г.)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Фантастика - Сериали
    От Ghost във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 75
    Последно: 09-12-11, 17:25
  2. Крими сериали помагат на престъпниците
    От metzo във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-05, 17:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе