Този пост е редактиран от Tommorow; 17-05-20 в 23:16.
Пробвайте това. Отдавна съм фен на този тип музика и се кефя, че все повече ги пускат и по радиата тук.
Днес дъждът спря.И на нашта улица изгргя слънце.Докато си пробвам едни нови колонки-Monitor Audio Bronze2,които доста се позабавиха от ed,но всичко е ок,както винаги,та си пуснах едно старо парче което може колегата(chorlavia) да пробва на същите ,да види дали добре му звучи....само да не гледа много тази с бялата рокличка,че може да забрави да слуша...
Продължавам пробите.След малко разпяване вече вързах букшелфи и подови на A/B изходите на ресивера(у-ля)....
Всяка песен звучи по различен начин и разликата е от много осезателна до много малка.Ето едно парче което звучи приблизително еднакво добре,както и повечето на SADE,май.Няма да започвам тука дискусия,ако някой се интересува от резултатите които чувам само на лични,но най-интересното е,че жена ми която казваше ,че нищо не разбира....също и стана ясно,много бързо..
Пробите ги правя даже с един и същ вид кабел и подобни дължини.
п.с. Не мога на бързо да обясня,но още преди да пусна SADE си мислех,че ще звучи еднакво добре,поради акустичното усещане от музиката.
Може да дадете предложения които да се опитам да сравня,но трябва да ги имам на CD(по-старите)или връзка за изтегляне във FLAC,за по-нова музика.Проби от тубата ми се струва,че няма да са точни.
На SADE всичко звучи добре,може да пробвате и долното,но слушам от този диск,от тубата не знам
https://www.discogs.com/Sade-Greates...elease/6120026
Този пост е редактиран от cable; 24-05-20 в 19:16.
https://youtu.be/Mx4Sw-ClFeg
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Този пост е редактиран от chorlavia; 24-05-20 в 14:38.
Пробвай .
Макар и да съм чел доста народ да го отрича, аз все пак съм от тия които поддържат мнението а и личния ми скромен опит го потвърждава), че на нови колони им трябва определено време , за да се резсвирят така да се каже .
И аз така мисля.Струва ми се ,че разликата е голяма от първите пущания до сега.
И също преди това четох ,че много хора не намират разлика,ама....
Песните с добра акустика,но без много динамика се чуват почти еднакво,вече.
Разликата ми се струва,че е когато напр. в рок изпълнение има много инструменти+вокал....
Също понякога и повече ниски в бумтенето на филмите,когато няма съб...
Интересно ми е какво мислите за едно много старо парче,което си ми е любимо,дали вече е много old fashion.
Не говоря за звука,все пак е на 50 год. ,а за самата песен.
Може да се изказвате свободно,np
Този пост е редактиран от cable; 29-05-20 в 15:09.
Този пост е редактиран от Tommorow; 29-05-20 в 23:20.
Определено са добри китарите на Radio Moscow.Tommorow;966878]Китари, китари дайте...още китари,...