Здравейте. Някой знае ли как са цените на стари грамофонни плочи? Имам добра колекция от всякакъв тип музика. Благодаря
Здравейте. Някой знае ли как са цените на стари грамофонни плочи? Имам добра колекция от всякакъв тип музика. Благодаря
Така не става! На килограм ли ще ги продаваш?Първоначално публикувано от disco68
Ами това е като при картините - зависи чия е, какво и е състоянието и т.н.
Съвета ми е да публикуваш списък с вида на музиката, автор, изпълнител, година на издаване, състояние на плочата - всичко, което може да е интересно за един колекционер.
Благодаря. Не съм си и мислил да ги продавам на килограм. Аз от малък съм си меломан и даже се замислям дали изобщо да ги продавам. Но все пак един съвет е добре дошъл.
Лично аз се интересувам от поредицата "Класиката в джаза" на Балкантон и "тавата" на Локомотив ГТ - унгарска група от седемдесетте години.Първоначално публикувано от disco68
Oтдавна не съм ги поглеждал, ще трябва да си припомня какво имам. Това са плочи събирани от баща ми и тъст ми преди години. Моите плочи датират от 1980 насам - музикална стълбица, Модърн Токинг, АББА и т.н.