Роджър Уотърс със "Стената" в София
Роджър Уотърс от "Пинк Флойд" идва в София на 30 август 2013 г. Прочутият музикант ще представи най-популярното и мащабно рок шоу в света "Стената".
Легендарният филм "Стената" на живо. Ето това ще видят почитателите на "Пинк Флойд" за първи път в България. Досега басистът на групата изнасяше спектакъла си в зали, но днес технологията му позволява да го представи на стадион пред десетки хиляди едновременно.
У нас ще е на националния стадион "Васил Левски".
За да е илюзията пълна, ще бъде построена сцена с огромни размери, каквато до този момент не е правена у нас. Върху нея ще бъде издигната прочутата тухлена стена, използвана като екран за атрактивната мултимедия.
Тя е построена от 1000 истински тухли и в края на концерта ще бъде разрушена на живо.
https://www.youtube.com/watch?v=pZ0LXngdmuE
Успехът на шоуто е донесъл солидни приходи на създателя му Роджър Уотърс. В този си вид спектакълът, който е автобиографичен, е показан за първи път през 2010 г.
Продажбата на билети за "Стената" в София стартира следващата седмица.
От 16 ноември те ще се продават на цени от 65 до 180 лв.
България е част от европейското турне на басиста на "Пинк Флойд", което започва на 20 юли и ще продължи до 18 септември.
Спектакълът се организира у нас от "София мюзик ентърпрайсис".
Роджър Уотърс със "Стената" в София - 24chasa.bg
Отговор: Роджър Уотърс със "Стената" в София
Изпреварих те още вчера :)
Роджър Уотърс от "Пинк Флойд" идва в София с The Wall
и даааааа, аз съм там ако ще и да се разчуе. Това си ми е мечта още от преди няколко десетилетия. Няма начин да пропусна :)
Да се изфакам в оченцата :) Както и да е...там смеееееееее
Ако искате даже може да се организираме да си купим заедно билети и да сме на едно място :) Нямам търпение да додйде 30ти август ...това ще е най-якият мегаспектакъл на който ще стана свидетел :) Макар и да съм фен на Дейвид Гилмор, за нищо на света не мога да пропусна ...поздрав на всички фенове на групата.
https://www.youtube.com/watch?v=4N82...eature=related
Ади беее, само двама ли сме феновете ?
Чалгяса народа ей...дано барем на Джон Бон Джоуви се отсрамят :)
Или, на онея гейчета от Рамщайн :)
Споко, поне 3-ма ще сме на стадиона.
Следващата година се очертава силна откъм концерти.
Честно казано предпочитах да е в зала този концерт. Не съм убеден какъв звук ще постигнат на открито.
Точно този концерт не става за зала. Сцената ще е огромна и няма как да се побере дори в арена "Армеец". За звука не бих се притеснявал...особенно ако Роджър Уотърс си дойде с негово си озвучаване.
С неговото си ще дойде :) Апропо след 2 дни, на 15 ноември 12:30 UK тайм ще има специално интервю за европейското турне 2013 където и ще стане ясно Гилмър и Мейсън ще джойнат ли с Уотърс. Ще може да се гледа в реално време на RogerWaters.com
Абе тия дядковци що не си гледат кефа и да си харчат кротко (или некротко) паричките.
Луда работа, на пенсионерски години света обикалят, ама не като лентяйстващи туристи, а като напънати бачкатори.
Щото има няколко поколения израстнали с тяхната музика и искащи да ги видят на живо. А не като съвременните кресльовци и кресли дето след 5 години никой не ги помни.
Като чуя това парче Видео споделяне / VBOX7 , колкото и да съм ядосан, изморен, изнервен винаги ми се е връщало настроението.Удивително релаксиращо ми действа.
Поне за мен това е най-доброто в музиката.Прищява му се на човек, поне веднъж в живота да чуе на живо групата.
@Mitkos - дори старците да си отидат от тоя свят, музиката им ще остане и за следващите поколения и по следващите и по...
Ето виж, дори без старците трибуте банди като Брит Флойд и сега пълнят стадиони със вечните....а след тях други ще поемат...пък ти си разправяй врели некипели.
"Mother" performed by Brit Floyd - the Pink Floyd tribute show - YouTube
женския вокал направи кърти
Убедихте ме, ще дойда и аз ... с едно наум де, относно дъртите вокали на живо.
... Ама хич не разбирате от шеги
ПП. Знам наизуст целия текст на "Стената" ... и на още два-три албума на Пинк Флойд