По ZRock в последните дни въртят една българска песен, в която без да съм сигурен основният текст е Скачам на въже...
Нищо чудно и да бъркам, но ако някой има идея за какво говоря дали ще ми каже чия е песента и как в действителност се казва?
По ZRock в последните дни въртят една българска песен, в която без да съм сигурен основният текст е Скачам на въже...
Нищо чудно и да бъркам, но ако някой има идея за какво говоря дали ще ми каже чия е песента и как в действителност се казва?
Те май разпрявят и за "пускам пускам кърпа..." и всичко това в доста хеви аранжимент ме кара да се чуствам странно![]()
Беше ми много любопитно да чуя групата, но това което намерих в нета леко ме смути : ), nu metal + цигански кларинет и младежа с тениска на "planeta payner" - леле мале. Иначе парчето почна добре
grupa Radula Alioshata I Vesko Rikov super
редакция
Вероятно става на въпрос за Радула - Ти Жумиш , има тийзър в настоящата класация - на 3то място са - http://www.zrockbg.com/king_size/
Този пост е редактиран от diaflin6; 11-11-12 в 22:08. Причина: нова информация
хм. с искрено удоволствие наблюдавам как българският рок най-после навлиза в 90-те...
Този пост е редактиран от XIIID; 11-11-12 в 23:51. Причина: crashed router
Крис - иди да ти леят куршум или там квото се правешеИмаш магия....ти на тези изрезки приятно ли му викаш?!
Еее.., на мен ми хвана ухото конкретна песен... Тя мисля ми харесва и ми се наби в главата.
Това с Пайнера няма да го коментирам...
Ето я песничката, но това е някакъв първоначален вариант като че ли. Въртяното по радиото звучи по-професионално.
Пак си ми харесва де, хубава детска песничка![]()