Новият "Супермен" ( "Man of Steel" )
съжалявам, че ще бъда толкова краен, но това е една пълна, завършена, долнопробна и отвратителна подигравка, шибната в лицето на всеки, който харесва Супермен !!!
да, шарено е
да, направено е великолепно
да, фантастиката струи всяка секунда със силата на пожарникарски маркуч в ръцете на бойко борисов
и въпреки всичко е тотален боклук
за да не си пълня поста със спойлери ще се опитам само да ги отбележа, без да ги обрисувам:
1. 20 минути действие на Криптон! WTF?!
2. разхвърляно начало на действието на Земята - каша от ретроспекции и сълзливи мелодраматични моменти
3. изплагиатствана клиширана битка ... уф,тук е трудно без спойлер, ама ще кажа, че е по-подходяща за фентъзи, отколкото за научна фантастика
4. абсолютно неприемливо (поне за мен) отхвърляне на ключова черта в образа на Супермен - никой не знае, че той е Кларк Кент
5. пренебрежими роли за Кевин Костнър и Лорънс Фишбърн, в които те са принудени да играят идиотски, което буквално дразни
....
мога да продължавам и още, но ще бъда принуден да спойлна, а не искам
да, гледайте го, но в никакъв случай не го сравнявайте с филма от '78 с Кристофър Рийв
старият може да е стар и не толкова шарен и с ефекти, но ТОВА е Супермен, новият е ... нещо ново
Отговор: Новият "Супермен" ( "Man of Steel" )
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
ключова черта в образа на Супермен - никой не знае, че той е Кларк Кент
Често ме впечатляваш с начина си на изразяване :)
Иначе, благодаря за ревюто - ще пропусна филма.
Филма си е добър и то доста за фантастика . А това как режисьора го е реализирал , си е негова работа и творчески замисъл . Типично по американски .
А това за актьорския състав , няма да го коментирам , но предполагам всеки си е чел сценария и знае каква му е ролята и колко се плаща за нея , за да приеме участие в филма . То иначе кой ги е чувал да са се снимали в нещо ново напоследък , криза е !? Поне аз това си мисля .
филма е малоумен и е крайно неподходящ за хора над 12 години ..
Винаги ми е било малко странно как хора 12+ години имат някакви очаквания от филми от рода супермен/батман/айрънмен/не-знам-какъв-си-мен.
Всеки си има мнение по въпроса , нали за това е форума . Като гледам филм , не търся скрити послания и като не ми харесва не го гледам . Но , което ми харесва си го гледам с удоволствие . Това е комерсиално изкуство и се гони определена цел . Но това си е друга тема .
За мен е лек , неангажиращ филм , типично по американски направен , с доста добри визуални ефекти и не лош актьорски състав . Поредната добра фантастика от Зак Снайдър .
за справка -http://www.imdb.com/title/tt0770828/ .
Че той филма не е направен за 40 годишни пенсии! Направен е за новите 20 годишни "келеши" дето мразят да мислят и искат "йекшън". Провери мненията по тракерите и ще отсееш младежите веднага :)
Цитат:
Че той филма не е направен за 40 годишни пенсии!....
А така , бравос ! И сега какво ? Да чакам филм за " пенционери " ли ? Звучи ми несериозно . Харесва ти -гледаш !
Преди бях млад и красив , сега съм само красив ! :))
Успокой се бре logic, и аз съм в групата на пенсиите (За нас БСП - Бесни сърдити пенсии). Но филма е правен за американци , тъпичък и лишен от всякакъв смисъл. Добре, че не отидох да го гледам на кино.
Цитат:
Успокой се бре logic, и аз съм в групата на пенсиите.....
Знам , колега , имали сме взимане-даване ! Спокоен съм , не ми ли личи ? :016:
Не казвам , че не е за американци , даже напротив . На кино едва ли бих отишъл да го гледам , но от нета за без пари - винаги . И какъв смисъл да има - фентази- йекшън :gun_bandana:, но бива , има къде по-големи бози !
ЕГН-то Ви "го говори" "момчета" ...??? :grin:
И с годините все повече ЕГН-то ще говори и с умиление ще си спомняте за старите "истински" филми и какви актьори са играли в главните роли ... :-memnon
П.П. Да добавите една иконка брадат дядо с треперещи крака и бастун ...
Бре какво искате от филмчета за забавление???Ако искате сериозен филм има много такива.Лошото е че след като ги гледаш си тъжен, депресиран и т.н.
Той още не е станал "Кларк".В началото на филма нали чухте как се казва?
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
.......
П.П. Да добавите една иконка брадат дядо с треперещи крака и бастун ...
Прикачен файл 11262 Прикачен файл 11263
Стгиа бре, в сравнение с Капитан Америка, Отмъстителите, Железният човек ..........тоя филм си е направо бозЪ! Аз не, че си падам по изнасилени комикси станали на филм, но за първите три, лошо не мога да кажа. Имат си и идея и всичко ........за разлика от това подобие на филм :)
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
...............Той още не е станал "Кларк".В началото на филма нали чухте как се казва?
Кал -Ел ! А дали ще стане Кларк Кент ..... Прикачен файл 11264
Ееееех , мъка мъка. Събрали са се няколко човека , които ги е яд че са свалили и гледали филма и сега обсъждат как той бил за 12годишни. :016: