Кой момент от The Matrix Reloaded...
Много ме изкефи движението на камерата по магистралата с моторите. Ясно се вижда, че минава под няколко автомобила и през най-невероятни места. Двата призрака също. [:)]
Не ми хареса заемката от "Supermen", можеха да измислят някакво телепортиране или нещо подобно ... [:(!]
Знам, че след това което ще напиша всички ще се обърнете срещу мен , но не ми хареса филма, очаквах нещо много по-добро като сюжет от първата част а видях само специални ефекти , съгласен съм че те са върха ама филма някак си се напълни с ефекти и се изпразни от съдържание.Съжалявам, че го гледах, не ми допадна :(( Дано 3тата част да оправи негативизма ми. Иначе ефектите са велики !
Абе хора, ако не сте забелязали НЕО излита още в първата част на Матрицата точно преди да пуснат финалните надписи!Обърнете внимание!
Така че това с летенето го има още в The Matrix!!!
ммммда това за летенето е вярно.
мен много ми хареса аранжирането на бойните сцени и преследването по магистралата :) ужас направо :)
а като сюжет- поне за мен все о6те има такъв и аз му се кефя максимално
само се нервя 4е няма сцени с уни6тожаването на града :( и с това филма става малко недоизяснен но който е ирал Enter the Matrix няма проблеми :)
ина4е близнаците са върха !