...ви изкефи максимално?
Белите гадове бяха просто прекрасни, и като дизайн, и като движение!
Момента в който агент Смит скача в/у неква кола и я потрошава.(тва от CNN)
Но има НО не съм го гледал. Във Варна прожекциите започват от 24май а пък точно на празника не смятам ,че e удачно да се ходи на кино .Пък и съм на две абитюрентски.
Като го гледам пак ще кажа. Чао
Не е агент Смит, но и аз при тоя момент щях да се напикая от кеф :-))
Abe taia igra Coomand&Conquer.Generals e mnogo iaka ama kagete kakvo mislite poveche za neia..........????????????//[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Abe taia igra Coomand&Conquer.Generals e mnogo iaka ama kagete kakvo mislite poveche za neia..........????????????//[]
<div align="right">оргинално мнение на IMMORTALE</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Юнак, силен си... [^] Ама обърка мястото... [:D]
Абе хора вие добре говорите за филма ама да ви питам може ли някои да ми даде субтитри за него ??! Че имам само сръбски а чесно казано те никак не ме устройват ! :P~
<font color="blue">off topic:</font id="blue"> Е тука стана манджа с грозде
Любе, питай за субтитри - току виж някой ти казал кой момент от филма го кефи хихи
бойните сцени просто са... нямам думи. направо ме разби Нео с многото агенти Смитчета. нямам търпение за третата част защото нещо историята стана много сериозна, и очаквам да е нещо като матрица в матрицата. Много работи останаха неясни.
и мен близнаците много ме зарадваха, даже се чудя как да си направя такава косата сега/предполагам, че само нея ще мога да докарам...с движенята им имам проблеми още/[]
Кой момент ли? Ами като гледам филма, ще ви кажа надявам се да е скоро )
Мен яко ме изкефиха моментите на магистралата, а също, когато Triniti падаше от градата и стреляше:-)) А най-светлата фигура в целия филм беше ключаря:-)) Имаше и няколко реплики, казани точно на място. Абе филмът е страхотен, не мога да разбера как има хора, на които изобщо не им харесва. А звукът в кино Арена е направо потресаващ. Този филм 100% трябва да се гледа в добро кино, защото инче се губят ефектите - а те са уникални. Изобщо не съм усетила как са минали 2 часа и нещо, а и този ночакван край направо ме ядоса. Сега ще се чака третата част. Slero, горещо ти препоръчвам да го гледаш в Арена, обаче ако е събота, по-добре си купи билети предварително, че е голяма лудница.
мен най-много ми хареса момента на зблъсака на 2-та тира на магистралата
а най-много ме издразни момента когато Нео спасиава Тринити след като са я застрелиали в сарцето!
Масовият бой на площада (браво на българина - той нали върху него най е работил), сблъсъка на тировете, мотора на магистралата, масовата нирвана на тържеството на Зион, bullet time-овете...
Звукът наистина е супер. И музиката.
Малко си го понагласиха в идейно отношение, пък и Лилито по-преди го изпя: "Лююбовта е поо-силна от всииичко" [:D]
Епичен филм... Искам JBL в нас...
Момент 1 : Slow motion/bullet time (или както там ще му викаме) сцената при която камерата следи падащите парченца стъкла, куршумите, огъня излизащ от оръжията и Тринити падаща по закона за гравитацията...
Момент 2: Fluke тръшнаха в земята всичко, с това Ambient/Goa, Indo-ethno озвучаване на Зион. (OST: CD1; Track 11; subwoofer recommended). Сравнена с тази сцена на масов делириум - дискотеката в първата част (веднага след follow the white rabit) и Prodigy приличат на квартална кръчма.
Момент 3: Кунг-фу демонстрацията на Нео срещу стотина агенти, или с други думи - битката на площада.
Момент 4: Персефона пуска език на Избрания пред Тринити.
Реплика 1: "Hmm, upgrades" - Нео
Реплика 2: "Това, което иска човек с много власт е - повече власт" - Оракула, май....
Реплика 3: "Изборът е измислен от богатите, за да контролират бедните", или нещо от сорта, не помня точно
Анти-момент 1: Нео лети ?!? Ми в третата част може да убива с мисъл, ако иска...
Анти-момент 2: Съживяването на Тринити. Е нужен ли е пълен happy end на .... американците?
Анти-момент 3: To be continued... Аргхххх, Киранде, къде си ?