Cannibal Corpse му е майката, другото е за рапъри наркомани :)) Е, и KRABATHOR стават...
Преглед за печат
Cannibal Corpse му е майката, другото е за рапъри наркомани :)) Е, и KRABATHOR стават...
KOKOSH, от Кенибъл каквото съм чувала, все ми е приличало на Carcass. Един приятел веднъж ме накара да му превеждам lyrics на Carcass - стигнах до "да ти изсъхнат червата на простора дано" и се отказах [:D]
Здравейте фенове!!! Ами май "метълите" вече са малко мна брой!!!
Аз по принцип съм си такъв. Слушам всякаква музика /само да ме кефи/,но си обичам едно времешните групи,който някои от вас споменаха. Вярно че чалгата измества или измести тази музика, но истинските метъли си остават за цял живот такива. Е случва се като препие човек да врътне по някой друг кючек,но пък там е виновен алкохола!!! Не е ли така???
Киранде, там ти е грешката :))) Подвели са те с този превод....повярвай, колкото и да слушаш едва ли ще хванеш повече от една-две думи... майната им на текстовете :)))) Мен ме впечатлява излъчването им като музика и , хм, рев :) Без майтап, слушам всичко от Кенибъл до Пинк Флойд що не е лигаво и знам че са наистина добри...или поне бяха...Сега ме топли само System Of A Down, велико е :) И Крабатор е много добро - чуй това.... Абе я направо виж цялата директория. И нека Чък почива в мир, лека му пръст. Той направи една от най-добрите групи...Death.
А, и исках да блогадаря на пичовете които бяха ъплоаднали на центрум груп на фреето - deathmetal, punk и още един, не мога да се сетя за директорията му. Записах си 10 гиги мп3 с тресни :))) Аз бях ъплоаднал 4 гиги Заппа ама отекоха...скоро пак ще ги кача, най-вероятно на друго място за да не си играем на тука има - тука нема :)
Както посочих още в началото на темата: JUDAS PRIEST - просто вокала на Роб Халфорд "гали" тъпанчетата с високите си; IRON MAIDEN - какво да кажа, състав легенда, Брус не напразно го наричат "Кречеталото" -само в 7 октави можел да пее...; AC\DC - вечните ми кумири, Ангъс с тази вече не толкова момчешка физиономия и дрезгаво-пискливият глас на Браян Джонсън изведоха групата до Световнит върхове, където все още са. И още и още, без чет са великите групи. НО едно им признавам, не направиха компромис с музиката си и не я окипазиха!!!
Металика - Най-големите предатели на на МЕТЪЛА [:(!][xx(][V]. Просто след Черният си албум и няколко годишното си отсъствие направиха най-голямата си грешка в кариерата си. ПЕДАЛИ искат още да папкат, явно че бяха 5-6 години на върха им е било малко.
Новите им албуми са такива бози, не можеш да го оприличиш на някакъв стил, защото то и не е. Просто не могат да свирят такава музика, но явно в болните им за пари мозъци, вече няма и капка мисъл!!! Само съжелявам, че вече няма да чуя саунд подобен на албумите им от 80-е години. Ще си ги слушам старите им албуми и ще си спомням за тях с умиление. За мен групата е мъртва. [:(]
според мен тази тема е умряла от тъпотия.
значи един ще каже едно друг друго. всеки споменава само някакви стари неща от обща култура - да те са прекрасни. само дето музиката се развива излизат съвсем нови неща и повярвайте ми това не са разни бози дето е трудно да се нарече изобщо метъл.
та идеята беше секи да си слуша неговото си и да не казва на другите какво е хубаво.
айде със здраве ;)
Абе колко от вас са ходили на концерт на любимата си група ,а ?
Що така ли ми щот са пенсии :) !( joke да няма обидени )
Най-добрата музика е тази на живо ,просто няма начин след като си слушал дадена група извесно време да не и се накефиш максимално след като я чуеш на живо .
Единствената музика на живо (наистина на живо ! ) е хардкора просто тя е направена да се изпълнява и слуша на живо и е РАЗМАЗВАЩА буквално !!! След хард кор концерт не съм можел да ходя по седмица -не е истина как се раздава човек .
Това е допълнение на тезата ми ,че актуалното си е актуално(ако сега на Мейдън им давам 9/10 то по тяхно време оценката ми щеше да е 11/10) !
Зигот, а беше ли на концерта на Стив Вай преди няколко години?
Ако не си бил не говори че само хардкора може да е размазващ на живо.
fori, размазващо. Убийствено. Това беше първият концерт, на който отидох [:D]
# дни след това не бях в състояние да слушам музика. За разлика от концерта на Dream Theater, които принципно са ми по-любима банда. Това беше разочароващо.
Явно не съм наблегнал на "буквално" щото аз като се бия ми тече по малко кръв от колкото на хардкор концерт :) .
Вярно ,че не на всеки м/у харесва толкова брутално изпълнение на "погото" ама кефи (ей имайте предвид че съм си лапе -кефя се глупости :) ) .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"># дни след това не бях в състояние да слушам музика. За разлика от концерта на Dream Theater, които принципно са ми по-любима банда. Това беше разочароващо.
<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хихи, концерта на Вай беше наистина убийствен. но не и шумен. Не и като си бил след това на Моторхед.....
Не става дума за шум, става дума за качество
Ахаа, ти си оглушал от качеството.... интересно, ако дойдат Annihilator тогава трябва да оглушееш завинаги :)
Не знам... зависи от много неща. Концерта на Вай ме докара до състояние да си говоря сам няколко дни. Концерта ан DT обаче не ми направи кой знае какво впечатление, това зависи не само от свиренето... А Annihilator rullz!