-
Метал мания
fov200 - готен си :)
Четох си 3пъти поста ама не намерих мястото където казвам "какво трябва да харесва на другите " .
Казах ,че метъла е стара музика защото в темата се споменават групи които са свирили преди аз да съм бил роден .
Сегашния метъл не може да се сравнява с музиката която сега се прави (като цяло де има и тук таме добри попадения ) .
Искам да споделя с вас едно мое откритие :
Независимо музикалната ориентираност на компаниите с които съм бил на купони Всички и то без изключения много се кефят(и пият :) ) на AC/DC . Смятам че това поне малко доказва групата .
-
Метал мания
Zygot, не напразно AC/DC за признати за едни от най-големите купонджии [:D]. Това ми беше първата по хард група, която започнах да слушам и досега си ми остават голямата ЛЮБОВ. И самата им музика е купонджииска и винаги пасва на всякакви ситуации и поводи.
-
Метал мания
Zygot нямах предвид че си го казал буквално, а че го имаш предвид :), но както и да е. Освен това не съм съгласен че метъла който се прави сега, е зле и не може да се сравнява с другата музика (преполагам визираш хардкор и чалга прав ли съм :) ).
Можем да си поговорим доста за добрите и лошите групи в един или повече стилове музика, но факта е че във всички стилове има и добри и лоши групи, но няма лоши стилове, не можеш да кажеш, че днешния метъл е по - лош като стил от другите стилове нали ?! Както го е казал човека - "няма лоши стилове, има само слаби майстори" - това е казано по повод бойните изкуства, но важи с пълна сила и за музиката. Просто въпрос на вкус кой какъв стил ше слуша хахааа :)
-
Метал мания
KOKOSH, страхотни китари ... [:D][:D][:D] ... ама нещо съм в настроение за маааалко по-депресарски неща - това.
-
Метал мания
Хей, Хей, народе , тука има ли някои който обикаля по всекви рок,метал и дори хипи сабори ? Защото патищата са безкрайни когато си на мотор и слушаш Dire Straits [;)]
-
Метал мания
r0x0r, моторите и метъла вървят ръка за ръка[:D], но малко е трудно да слушаш музика въобще като си с шлема на главата и с 150-170 км/ч. Но купона става после, като слезеш от мотора за по бира и мезе. Примерно HAMERFALL, много яки скандинавци - свирят в стил подобен на Maiden и Helloween. За да отговоря на въпроса ти, ДА ЗНАЕМ КАКЪВ КУПОН СТАВА. Макар че, според мен Dire Straits не са метал а рок банда. Но няма значение. Пак имат страхотни парчета и ги уважавам. [:D]
-
Метал мания
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">KOKOSH, страхотни китари ... [:D][:D][:D] ... ама нещо съм в настроение за маааалко по-депресарски неща - това.
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мила и сладка песничка е твоята в сравнение с това. Ако успееш да го издържиш цялото - похвали се :)
-
Метал мания
KOKOSH, похвал-похвал. Добро е. Напомня ми за музиката на Blade Of Darkness [:)], но е малко скучно...
То да се самосдухаш качествено си е цяло изкуство. [:P]
-
Метал мания
Ето ви още един скрит метал и същевременно меломан.За тези които са на вие с английския ще кажа че поп каро е King Diamond.Така че ясно ви е от къде ми идва ника ;-) Candlemass,Therion,Mercyful Fate ,Maiden,Judas,Sentenced,Kiss,DIO
Освен това Cypress Hill, Ice-T,Dr.Dre & West coast company;-) и т.н.
Обичам българска народна музика но не и чалга.Падам си и по класическо и джаз но само определени неща имам нерви да слушам.
Па ако щете ме оплюйте:-) Аз ще си мисля че ме пръскате с дезодорант:-))))))))
-
Метал мания
Kokosh, определено е доста скучно...
Иначе линка на Kirande определено ми хареса - напомня до някъде на Bjork като вокали.
-
Метал мания
и мене много ми хареса - нещо средно между Bjork, Cranberies, Evanescence, даже и на Kitti, или както там се пише, прилича малко. Добро е !
са ше чуя и на KOKOSH парчето !
-
Метал мания
Вокалите на Ambeon/Ayreon са убийствени... мацката е на 14, впрочем [:)]
-
Метал мания
мдам ! и то е добро :) .....
-
Метал мания
Фори, това което наричаш скучно определено не е за масовото ухо. Само споменавам откаченяците Майк Патън, Джон Зорн и Дейв Ломбардо.... не подлежи на оценяване според мен :) И тримата си имат в кариерите супер мега комерсиални парчета и албуми, а имат и парчета далеч по-неслушаеми от това. Особенно Джон Зорн...спомням си с умиление за полюцията Painkiller - триото Джон Зорн - саксофони, барабаниста на Napalm Death - Мик Харис и басиста с много кривоч на баса Бил Ласуел ... няма такова трио. 91-ва година се редих на опашка пред Рива Саунд за да ми го запишат на касетка :) Ха ! Изрових и едно парче даже :)))
fov110 съм аз :)))
-
Метал мания
Колега, за поклонник на Флойд това е еликсир. Какво му е трудното да издържиш? Сигурен съм, че ти можеш да сложиш тук мнооого по-трудни за слушане парченца! Не, че те провокирам ама...[;)]