Liberate tu-teme, ex inferis!
Моите най любими са:
Hable con ella
Frida
...Amelie poulain
Pulp fiction
Hair
Arizona dream
Underground
.........e не в този ред де![]()
Най-якия саундтрак не е на филм а на игра - Quake III Arena OST
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже 'най-якото' си е въпрос на личен вкус не знам дали ще ви е интересно, ама някой да е чувал 'EVENT HORIZON' на Michael Camen & Orbital ? ЗЛОВЕЩО МАЙНА!!!
<div align="right">оргинално мнение на XIIID</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Смъртоносен Хоризон - е няма такъв филм. Гледах го на кино с още няколокко челяка от махлата. После 2 часа не сме си говорили, сядаме в отсрещното кафене, мълчим гледаме земята и като надигнем някоя чаша, ръцете ни треперят. Баси филма [8] - униклано преживяване, невероятна музика и невероятна визия за времето си !
XIIID - евла, че се сети
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Човече направо ме заинтригува с този филм. Да не е някакъв филм на ужасите - кажи с 2 думи какъв е сюжета. Или ще ти бъдеме благодарни доста хора тук, ако дадеш линк да го свалиме или soundtrak-a поне[]
благодаря предварително
Sunny - то е нещо като Матрицата [:D] трябва да го видиш - не може да се опише. Все пак ако много държиш - http://www.imdb.com
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sunny - то е нещо като Матрицата [:D] трябва да го видиш - не може да се опише. Все пак ако много държиш - http://www.imdb.com
<div align="right">оргинално мнение на mitsy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ауу, супер, Матрицата ми е един от любимите филми:-)) Mitsy, много благодаря за линка[]
Филмът не е чак нещо супердобро... но идеята и настроението вътре си смразяват кръвчицата. Аз го гледах, защото бях вече вманиачен по саундтрака. Търсех го и в Kazaa, и в Morpheus навремето, но успях да изкопча замо 3-минутно парченце... ако някой попадне на тая 'вампирщина' (така нарече мама музиката) да свирне!!!
И аз си търся на Ивент Хорайзън от доста време саундтрака, но без успех![]()
Ми ако знам? Толкова филми съм гледал, че вече незнам... НО музиката на QUEEN за филма "ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ" - първата серия. Незнам дали си падате по QUEEN, но песните са едни от най ВЕЛИКИТЕ.
Абе аз гледах днес Ивент Хорайзън и не останах толкова уплашен - т.е нищо не ме впечатли чак толкова...
Аз мене ней яките саунди на филми са на
Gladiator
Indiana Jouns серията
Hair
Star Wars серията
А от игрите
THPS 3 а по това което 4увам и на 4-а си го бива.
The Nightmare Before Xmas
Търся рип на филма, но до сега не ми е попадал
Ами според мен най яките музики са в:
- Matrix
- Swordfish
- Hair
- Underground
- The saint
Матрицата, Светеца, Гладиатор, Плажът, Да изчезнеш за 60 секунди, Гарванът - град на мъртвите !
а Смъртоносен хоризонт го гледах на кино заедно със по малката ми сестричка и по малкия ми братовчед а и аз тогава бех на 17 некаде, и ............................................ неам думи ...........................................аааааааааааааа спасете мееееееееееееееееее