-
Най-якият саундтрак!?
Наскоро гледах " DareDevil " и направо бях съкрушен от музиката към филма ! Аз съм любител на филмовата музика и имам Доооста саунтраци обаче тоя направо " КЪРТИ " !![}:)].Много Яка работа е. Я кажете вашето мнение по въпроса ( не за износа на магданоса [:D] ) слушали ли сте го ? харесва ли ви ? ако не кой друг харесвате ... абе просто напишете няколко реда.
Благодаря !
-
Най-якият саундтрак!?
абе супер е този соунд, но мисля 4е соунд трака от СЕКС ИГРИ 1 е по по по [:D]
освен този мисля 4е соунда на ШРЕК е невероятен ;)
абе vesmes ти кво мислиш за него ?????
хехехехеееее
<font color="red">Domin:
чл. 8. Можете да редактирате постовете си ако сте допуснали грешка, или желаете да добавите още нещо с бутона "редактирай", вместо до пускате по 2-3 последователни post-а...</font id="red">
-
Най-якият саундтрак!?
ШРЕК Е КЛАСИКА ОСОБЕННО ПРИ ПОДРАСТАВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ :)))
-
Най-якият саундтрак!?
Имаш добър вкус найсстина саундтрака е добър.Мен лично ме кефи саунда на Мр.Диидс и Време за мъже[:)]
-
Най-якият саундтрак!?
Понеже 'най-якото' си е въпрос на личен вкус не знам дали ще ви е интересно, ама някой да е чувал 'EVENT HORIZON' на Michael Camen & Orbital ? ЗЛОВЕЩО МАЙНА!!!
-
Най-якият саундтрак!?
"Черна котка, бял котарак" [:D]
-
Най-якият саундтрак!?
Ей и тоя го имам ( май половината ) наистина е голямо постижение на Моабетската музика !!
-
Най-якият саундтрак!?
Як саундтрак ли?? УНЪРГРАУНД брале! ТОВА Е КЛАСИКА, не Шрек!
-
Най-якият саундтрак!?
Властелинът на Пръстените, Звездни Войни, Отвъд Рангун, Hitman 2 (е това от игра де ;), Black Hawk Down, Matrix 1 & 2, Animatrix... абе много са ;-)
-
Най-якият саундтрак!?
Гхх.. :) Музика-наркотик :P
-
Най-якият саундтрак!?
-
Най-якият саундтрак!?
-
Най-якият саундтрак!?
Е чак пък най-як... няма такова понятие :)
Ето някой, за които се сещам от първа мисъл:
Black Hawk Down, Dust, The Saint, Spy Games, Arizona Dream & много др. ... :)))
-
Най-якият саундтрак!?
-
Най-якият саундтрак!?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже 'най-якото' си е въпрос на личен вкус не знам дали ще ви е интересно, ама някой да е чувал 'EVENT HORIZON' на Michael Camen & Orbital ? ЗЛОВЕЩО МАЙНА!!!
<div align="right">оргинално мнение на XIIID</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Смъртоносен Хоризон - е няма такъв филм. Гледах го на кино с още няколокко челяка от махлата. После 2 часа не сме си говорили, сядаме в отсрещното кафене, мълчим гледаме земята и като надигнем някоя чаша, ръцете ни треперят. Баси филма [8] - униклано преживяване, невероятна музика и невероятна визия за времето си !
XIIID - евла, че се сети [;)]