Имам нужда от помощ по отношение на "DivX codecs". Свалих си едно много търсено от мен филмче. Опитвам да го отворя с използвания от мен player (BSPlayer), но - изненада дава ми съобщение за непознат формат(div3). Прочитам тук там и разбирам че е необходим DivX codec, (до момента използвах ffdshow). Инсталирам DivX 5.0.2 Bundle в комплект с плейъра и отново пробвам. Нова изненада с DivX плейъра ми дава съобщение:File are not playable, пробвам пак с BSPlayer и отново ми дава: непознат формат (div3). Кажете какво да правя? Поддържа ли в крайна сметка DivX 5.0.2 Bundle формата DIV3 или не? Ако го поддържа може би аз бъркам нещо.Ще бъда много благодарен, ако някой мои помогне.
Един приятел има същия проблем. Има инсталиран K-light codec (който включва BS player). Деинсталирахме всички други кодеци и DivX players, остана само горното и Media Player 9.
Съобщението се появява.
Странното е, че първоначално пуснахме Гладиатор, който вървеше, после Tomb Rider, след който се появи съобщението "unknown Div3 format" и след това и Гладиатор, и всички други нормално възпроизвеждани дотогава филми даваха същата грешка.
Имам същия проблем с един филм-непознат формат .Качих си Div X pro505 gain bundle и подкарах филма с DivX 2.1 player,но пък не мога да изкарам субтитри.Ами сега какжо да се прави???