Резултати от 1 до 8 от общо 8

Помощ за лаици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2003

Помощ за лаици

Имам нужда от помощ по отношение на "DivX codecs". Свалих си едно много търсено от мен филмче. Опитвам да го отворя с използвания от мен player (BSPlayer), но - изненада дава ми съобщение за непознат формат(div3). Прочитам тук там и разбирам че е необходим DivX codec, (до момента използвах ffdshow). Инсталирам DivX 5.0.2 Bundle в комплект с плейъра и отново пробвам. Нова изненада с DivX плейъра ми дава съобщение:File are not playable, пробвам пак с BSPlayer и отново ми дава: непознат формат (div3). Кажете какво да правя? Поддържа ли в крайна сметка DivX 5.0.2 Bundle формата DIV3 или не? Ако го поддържа може би аз бъркам нещо.Ще бъда много благодарен, ако някой мои помогне.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Помощ за лаици

от тук си свали http://superdownloads.ubbi.com.br/download/i19821.html този кодес пак

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Помощ за лаици

пробвай с shift+десен клавиш - Open with....- mplayer2 ..........

ако тръгне видео без sound - трябва ти AC3 Filter

5. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Помощ за лаици

Един приятел има същия проблем. Има инсталиран K-light codec (който включва BS player). Деинсталирахме всички други кодеци и DivX players, остана само горното и Media Player 9.

Съобщението се появява.

Странното е, че първоначално пуснахме Гладиатор, който вървеше, после Tomb Rider, след който се появи съобщението "unknown Div3 format" и след това и Гладиатор, и всички други нормално възпроизвеждани дотогава филми даваха същата грешка.

И аз чакам някой да сподели идея.

6. Тук е от
    Jun 2003

Помощ за лаици

Здравейте,

Пробваи със това :Microsoft Windows MediaPlayer DivX MPEG4 Codec ili Xvid Codec For Windows Media Player

WMPLAY 9 ги прави тиа магарии от време на време))) ,особенно ако си със WIN2000.Пробвай и Успех

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Помощ за лаици

kiril101, в моя случай проблемът се реши със смяна на CD-ROM-а[:0]

Все още не мога напълно да си го обясня, но е факт.

При теб явно причината е друга, след като филмът е на диска ти.

Опита ли с k-light Codec (линка на mikk)?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Помощ за лаици

aве да ти кажа, колкото и кодека да свалиш, все тая. файлът е прецакан. намери си нещо да го поправиш. DivFix или нещо такова.

10. Тук е от
    Sep 2003

Помощ за лаици

Имам същия проблем с един филм-непознат формат .Качих си Div X pro505 gain bundle и подкарах филма с DivX 2.1 player,но пък не мога да изкарам субтитри.Ами сега какжо да се прави???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе