"странно че не помня, колко много смях имало в тоя филм ! "
  Случвало ли ви се е да гледате отново някой стар филм, на който помните сюжета, героите и разни детайли и да се изненадате колко много смях има в тоя стар филм, а този смях не го помните ? 
И след това си мислите нещо такова, "да, сюжета е такъв, че смеха е последното което се запомня".

Можете ли да дадете примери за такива филми ?
Аз ще дам два:
"Среднощно препускане"
"Аризонска мечта"

И при двата, след второто гледане много години по-късно, се чудих точно това - "странно че не помня, колко много смях имало в тоя филм ! "
     Отговор: "странно че не помня, колко много смях имало в тоя филм ! "
  Обикновено е обратното - спомням си някой филм с много смях, и като го гледам след години, си казвам - "Баси тъпотиите". Егеноза.
  Аз в "Midnight Run" не помня сериозния момент :)

Инак и аз имам обратните варианти - преекспонирано в съзнанието ми и се оказва... в добрия случай посредствено.

Най-голямото ми разочарование е "Ад под небето" ("The Towering Inferno") - спомените ми от ученическите години бяха много пренапомпени. И един ден, в който си боледувахме с щерката вкъщи, ѝ казах, че ще гледаме един стар, но много хубав и ефектен филм... Ами, цялата плеяда актьори си беше на мястото, но... атмосферата беше изчезнала. Филмът го нямаше някак. Детето също се беше разочаровало, та се разтушихме с всички серии на Алф.

Подобен много силен спомен имам за един сериал, който гледахме по телевизията много отдавна - "Том, Дик и Хариет". Буквално се смеех до сълзи, когато го гледах (80-те някъде). За съжаление не мога да го намеря в качествен вид, букви е ясно, че няма да има.
  за мен най-голямото разочарование беше "7-ката на Блейк"

(затова реших и да не повтарям сериала "планетата на маймуните")

прочее, къде има смях в "аризонска мечта"!?
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Karata 
   Подобен много силен спомен имам за един сериал, който гледахме по телевизията много отдавна - "Том, Дик и Хариет". Буквално се смеех до сълзи, когато го гледах (80-те някъде). За съжаление не мога да го намеря в качествен вид, букви е ясно, че няма да има.

"Тук съм гол по корем и ритам с крачета ... на 33 години";)
  Това е. Ето някакъв си откъс.

Светльо, що бе, човек? Смяташ, че хуморът е открит след като календарът на маите е престанал да работи? Или, че кодеците не могат да се ползват за нищо, снимано преди падането на кулите на WTC?

Реши, че и него съм гледал с дъщеря си ли ;)
  Това е цитат от сериала, който редовно си спомням - дъртия показваше свои "детски" снимки с обяснение докато ги гледаше преди да ги подаде на снаха си (май);) - имаше много смях в тоя сериал ... поне такива са ми и моите спомени ;)
  Уфф... Баси! Нямам спомен от този израз и решх, че сериалът е бил преди 33 години (май нещо от сорта е), та така се омОтах.
   Цитат:

svetlio1 
   имаше много смях в тоя сериал ... поне такива са ми и моите спомени ;)

Жесток! Отдавна го издирвам.
   Цитат:

FearMe 
   прочее, къде има смях в "аризонска мечта"!?

Прочее, гледал ли си го втори път открай докрай ?
  всъщност на мен истинското ми гледане беше вторият път, защото първият дотолкова ме отегчи с абсурдите и визуалобудството си, че си наложих няколко години по-късно да го гледам отново

но разбирам намека ти, явно трябва да си го причиня трети път ;)
  Мога да разкажа набързо най-смешния момент, та да не си го причиняваш ?
  "Том, Дик и Хариет" беше много готин с тънко чувство за типичен английски хумор сериал. И аз преди години се сетих за него и го намерих (някои серии) в YouTube, но са само на английски , разбира се. Бяха готини...помня за една манджа - "къри с нокти" :BigGrin  Иначе, това е старо, но го има в YouTube и който е с тв с опция YouTube да го гледа напрво там, аз го бях гледала преди време и откакто сме с нов Филипс със всякакви опции, го изгледах пак с кеф и се смях. Участват Ринго Стар (от Битълс) и Денис Куейд като много млад там, чак не го познах. "Пещерняци" , няма субтитри, няма нужда от превод , само гледайте. И една артистка ( Shelley Long), която учасваше и в "Бар Наздраве" играе също там... Много добро ! От 1981. Приятно гледане (филмът е целият на този линк) : https://youtu.be/YxDjnTrRSiA