Аз ще изчакам да излязат всичките серии и тогава да го изгледам, но за по-нетърпеливите - в Маймунда вече е качен първият епизод.
Аз ще изчакам да излязат всичките серии и тогава да го изгледам, но за по-нетърпеливите - в Маймунда вече е качен първият епизод.
С изключение на сиртакито в бара останалото не си струва. Първата серия е зле, дано нататък се пооправи ....
Не мога да повярвам че това "нещо" вчера имаше оценка 9,3 в IMDb. Сега е 8,2. Върви в правилната посока.
Гледах първи епизод..Реалната му оценка е под 4,0, както и на мандалореца. Сценаристите, режисьора, директорите по костюмите и декорите на Дисни са на ниво гимназисти.
Предлагам да направят и една трилогия за тоя симпатяга в ляво....или другия в дясно...
Тогава ще гледаме корейски фантастични сериали по нетфликс
Сюжетът е прост - има остър недостиг на вода на Земята и системна суша, водата се раздава с купони.
По това време Южна Корея (!) събира изследователска мисия към голяма лунна база, която е била затворена 5 години по-рано, за да събере някои важни данни там.
Когато мисията стига до Луната (не без приключения) в корейската (!) Постоянна космическа станция, разположена в Морето на спокойствието, се оказва, че всичко не е както са им казали на Земята и много е било скрито от астронавтите.
След това започват, като в някакъв „Resident Evil“ или „Aliens“, да изследват станцията и постепенно да разкриват нейните тайни – какво се е случило с персонала на станцията, какво всъщност са правили там, за какво мълчи ръководството и т.н.
Филмът от една страна е малко като "Alien", но всъщност е "Alien" без ксеноморф, въпреки че понякога маниерът на заснемане по същество копира добре познат източник.
Заснет на бюджетна основа, има специални ефекти, но в ограничени количества, основните действия се развиват в отделенията и коридорите на станцията. С оглед на това, филмът сякаш е претоварен с бърборене, а ако се изреже някъде около 30%, ще е от полза само поради по-голямата динамика на случващото се.
По отношение на надеждността на случващото се, разбира се, има достатъчно различни гафове и абсолютно невероятни предположения.
Цялостното усещане е доста средна научна фантастика, с няколко обрати и сравнително забавен разказ. Не е шедьовър, но не и пълен боклук, нещо като средно за случаите, когато искате да гледате научна фантастика, но нищо добро не е под ръка. Незадължителен, но гледаем сериал.
аз изобщо не знам как не ви е срам, да гледате такива подобни бози!!! Ако наистина сте фенове бъдете такива. борко седнал с първан, брато тая година изтрепахме рибата с чиста печалба 13 милиарда, ооо брат не стигат, дай да и пуснем по едно сериалче, че имам гърла о дума да храня. Ало феновете, пращайте пари, гладни сме.
Е, кой пък тука е дал пари баш за това... ?!
причиних си първите два епизода, втория по-скоро от любопитство дали първият не е бил случайно изтърван проект на първокурсник в НАТФИЗ, специалност "кинематография за деца с IQ<40"
espace е писал, че оценката е паднала от 9,3 на 8,2, но дълбоко подозирам, че несъзнателно е объркал числата и от 3,9 е паднала на 2,8
има един генерално сбъркан подход в правенето на мандалореца и боба фет, като изцяло оставяме настрани факта, че Фет е най-надцененият екранен герой в историята на киното
та значи проблемът е, че паразитирайки върху манията SW, "творците" на гореспоменатите повърни забравят, че истинските фенове може да са поостарели, но не са изкуфели до степен да пляскат възторжено на подобни дебилщини
не че е задължително да съм прав де
Мъ то има и "неистински фенове" на SW родени след създаването им ...
Те пък са "истински фенове" на новите сериали
Като се има предвид, че все за "сериали" става въпрос...
А всичко започна от един филм + 2 продължения...
посипвам си главата с пепел!
наистина много не-PC изказване от моя страна...
И аз не мога да разбера това “отношение” към Боба Фет. Сигурно отговаря на някакви маркетингови стандарти. Знам ли? Евала на мой колега - фен на поредицата от “старите” фенове, няколко години (2-3) преди да я купят Дисни, каза: очаквам да продадат името до няколко години и след това сериали до припадък. Аз му се изсмях тогава и малко поспорихме. Сега ми е неудобно да му напомня темата [emoji23][emoji23]
Епизод 5 си беше изцяло за Мандо...
явно тест-групите им към този момент (серия 4) вече са показали, че нещата стават нетърпими и сценаристите са решили да спасяват положението с внасянето на малко сериозност, та барем стане леко гледаемо
разбира се, не ни се разминаха инфантилни идиотизми в лицето на автотенекеджийката и тенекетата й, но на фона на досегашния бълвоч (с изключение единствено на Дженифър Бийлс ) нещата направо разцъфтяха...